Денис ГАРМАШ та Олег ГУСЄВ – у символічних збірних 5-го туру Ліги Парі-Матч

Денис ГАРМАШ та Олег ГУСЄВ – у символічних збірних 5-го туру Ліги Парі-Матч

Денис ГАРМАШ

Футбольний клуб: «Після блискучого виходу на заміну в матчі зі «Сталлю» опинився в основному складі та знову врятував команду у складній ситуації, забивши переможний м'яч. Крім цього виконав великий обсяг роботи, не припускався серйозних помилок та був корисний у креативі – згадайте хоча б його блискучий пас на Сергія Сидорчука, вихід якого віч-на-віч неправомірно перервав арбітр».

Ua-Football.com: «Якщо обирати найкращого гравця поєдинку «Динамо» – «Волинь», то, безсумнівно, ним має стати Гармаш, гол якого допоміг «Динамо» здобути вольову перемогу над «Волинню». Денис, схоже, повертає собі колишню форму, дуже здорово беручи участь у всіх атакуючих комбінаціях «синьо-білих». Варто відзначити й гольове чуття хавбека, не кожен гравець може опинитися в потрібному місці в потрібний час».

Олег ГУСЄВ

Matchday.ua: «Зіграв перший матч за «біло-синіх» у новому сезоні. Незважаючи на те, що в матчі з «Волинню» Олег провів не полі лише 45 хвилин, саме він став одним із героїв зустрічі. Його вихід дозволив «Динамо» оживити гру, почати створювати гостроту в атаках та, в кінцевому підсумку, взяти дуже важливі три очки в матчі, в якому, здавалося, жодних проблем у киян не мало бути».

Ua-Football.com: «Дуже вдало вийшов на заміну Олег та заслужив на місце в основі не лише символічної збірної туру, але й у «Динамо», як мінімум у наступній грі. Зробив усе від себе можливе 33-річний хавбек, щоб його команда набрала три очки, впевнено, наче молодий, на команду попрацював Гусєв, акцентував увагу на атаці та при цьому не перетримував м'яча, а також чудово асистував партнерам. Своєю активністю Олег заробив кілька перспективних штрафних ударів, один із яких завершився взяттям воріт».

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер