Денис Гармаш – лідер у списку найкращих асистентів «Динамо»

Денис Гармаш – лідер у списку найкращих асистентів «Динамо»

Частіше за всіх у 15-ти турах національної першості результативними пасами відзначилися Андрій Ярмоленко (в матчах проти «Металурга» Д, «Арсеналу» та «Металурга» З) та Олег Гусєв («Волинь», «Таврія», «Металург» З) – обидва по 3.

 Умовні місця з третього по сьоме розділили між собою Денис Гармаш («Волинь», «Шахтар»), Артем Мілевський («Кривбас», «Зоря»), Данило Сильва (обидва – «Карпати»), а також настільки високо перебувають літні новачки «Динамо» Мігель Велозу («Говерла», «Карпати») та Раффаель («Волинь», «Дніпро»). У всіх перерахованих вище гравців по два результативні паси.

Також одним «асистом» відзначилися Дуду («Волинь»), Ніко Кранчар («Чорноморець»), Марко Рубен («Чорноморець») та Браун Ідейє («Металург» З).

Але окрім чемпіонату України, п’ять динамівців асистували своїм партнерам у кваліфікації та груповому етапі Ліги чемпіонів (8 матчів загалом): Олег Гусєв («Феєноорд»), Огнєн Вукоєвич («Динамо» Загреб), Мігель Велозу («Порту») та Андрій Ярмоленко («Порту»), а лідирує за цим показником у «Динамо» на європейській арені Денис Гармаш – один гольовий пас у матчі з «Феєноордом» та два – з «Борусією».

Якщо підсумувати показники гравців «Динамо» в чемпіонаті та Лізі чемпіонів, то, як бачимо, одноосібним лідером є саме Денис Гармаш із 5 точними передачами. Друге та третє місце зайняли Андрій Ярмоленко та Олег Гусєв – в обох по 4 «асиста».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер