Денис БОРСУК: «Усі суперники на турнірі Ateitis Cup були гідними»

Денис БОРСУК: «Усі суперники на турнірі Ateitis Cup були гідними»

- Настрій прекрасний, я дуже радий за хлопців, адже ми досить складно і зі скрипом починали цей турнір - нам важко давалися забиті м'ячі. Організатори та інші тренри, які вже не вперше беруть участь у цих змаганнях, сказали, що навіть при одній нічиїй можна не вийти з групи, а ми, вважаю, зробили неможливе - і вийшли з двома. Фортуна повернулася до нас обличчям і супроводжувала, але, як то кажуть, щастить найсильнішим.

- З ФК «Мінськ» ви грали так само, як і з іншими суперниками, атакуючи з перших хвилин?

- Так, саме про це ми і домовлялися із самого початку: використовувати високий пресинг із перших хвилин, володіти м'ячем і простором, контролювати м'яч і завдавати побільше ударів, сконцентроовано граючи в завершенні. Вважаю, нам це вдалося. Уже після першого тайму, який ми виграли з рахунком 3:0, суперник був пригнічений.

- Як загалом оціните турнір, організацію і суперників, з якими довелося зустрітися?

- Усі суперники, які грали з нами, були гідними. У перших матчах нам менше щастило, а в інших удавалося виконати установку, яку давали хлопцям перед іграми. Завдяки цьому, а також ігровій дисципліні, вони і виграли цей турнір.

Щодо організації також ніяких питань. Усе було на високому рівні. Ateitis Cup - гідний міжнародний турнір, а учасники в ньому високого класу. Звичайно, хотілося зустрітися з італійцями, голландцями або представниками інших футбольних шкіл, але, на жаль, вони не пройшли до фіналу, а ми розраховували з ними зустрітися лише на цій стадії.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер