Денис Борсук: «Постараємося якомога краще відновити хлопців на фінал»

Денис Борсук: «Постараємося якомога краще відновити хлопців на фінал»

- Ми однаково серйозно і відповідально налаштовуємося на кожну гру - незалежно від того, початкова це стадія, груповий етап, чвертьфінал чи півфінал. Для нас кожна гра важлива. Ми йдемо поступово від матчу до матчу.

- Яке враження у вас залишилося від сьогоднішніх суперників - київської ДЮСШ-25 і полтавської «Ворскли»?

- Це досить хороші команди, які нав'язують боротьбу і свою гру, але в чвертьфінальній зустрічі нам вдалося забити вже на першій хвилині, що трохи полегшило нам завдання. Ми взяли м'яч під контроль і спокійно продовжували матч, довівши його до перемоги. У півфіналі з «Ворсклою» нам в першому таймі трохи не щастило - ми не реалізували багато створених моментів. Але потрібно не забувати, що це діти, а не роботи, вони стараються, але у них не завжди все виходить. Іноді навіть у гравців топ-рівня буває поганий день або невдала гра, а що вже говорити про 12-річних хлопців.

- Але в підсумку, ви були винагороджені за старання?

- Так, ми володіли перевагою і в другому таймі все-таки дотиснули суперника.

- Легше стало після першого забитого м'яча?

- Так, після цього м'яч більше тримався внизу. Але хочу відзначити і «Ворсклу» - це досить хороша, міцна, і збалансована команда.

- Чого очікуєте від завтрашнього фінального поєдинку?

- Будемо налаштовуватися, як і на інші матчі. Постараємося якомога краще і якомога швидше відновити хлопців. Не будемо забувати, що наша вікова категорія тільки починає звикати до великого поля, і після двох ігор за день, втома, безумовно, відчувається. Але усі перебувають в рівних умовах, тому питань бути не може.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер