Денис БОРСУК: «Було незвично грати без офсайдів»

Денис БОРСУК: «Було незвично грати без офсайдів»

- Вважаю, хлопці сьогодні повністю впоралися з поставленим завданням. Ми знали, що для того, щоб посісти перше місце в групі, нам не можна грати внічию, але, на жаль, вийшло, що зробили це двічі, але при цьому змогли пройти до наступного етапу і продовжити боротьбу за головний трофей при тому, що група у нас була досить складна. У тих двох матчах, які закінчилися нічиєю, нам не вистачило удачі в атаці - м'яч просто не йшов у ворота. Перед третім поєдинком ми зібрали всі сили і використали свій останній шанс, за що я вдячний хлопцям. Добре, що при цьому ще й суперники з нашого квартету зіграли так, як нас влаштовувало, і результат боротьби склався для нас сприятливо.

- Формат турніру для вас трохи незвичний?

- Так, особливо незвично грати без офсайдів. У таких умовах втрачається структура гри загалом: не зрозуміло, хто де розташовується, немає компактності і того футболу, у який ми звикли грати і відпрацьовувати на тренуваннях. Що стосується восьми польових гравців замість семи, ми готувалися до цього і награвали таку схему в товариських матчах і двосторонку. Але, повторюся, зовсім не були готові до того, що доведеться грати без офсайдів. Ми ж хочемо розвивати дітей і готувати до дорослого футболу, тому, вважаю, це не зовсім правильно, адже нападник може весь матч простояти біля воротаря суперника. Загалом, пристосовувалися вже по ходу.

- У другий ігровий день у вас також буде три матчі, суперники будуть складніші?

- Так, ми зустрінемося з іншими командами, які посіли перші місця у своїх групах. Звісно, там буде вже інший футбол, але тим веселіше (посміхається). Ми хочемо перевірити свій рівень на тлі сильних команд. Та й на цьому турнірі відверто слабких і немає.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер