Денис БІЛИК: «Не складалася гра в обороні та центрі поля»

Денис БІЛИК: «Не складалася гра в обороні та центрі поля»

У грі з «УФК-Карпати» динамівцю довелося більше зосередитися на діях в обороні. Після фінального свистка Денис прокоментував події на полі:

- У нас не складалася гра в обороні, та і весь центр поля ми віддавали їм. Вони проходили через середину, розкривали зони, в які бігли нападники, словом, з «УФК-Карпати» було важко грати. Супернику потрібно віддати належне. Спасибі їм за цей урок. Головне, не засмучуватись, а продовжувати прогресувати.

- Позавчора ви дивилися гру сьогоднішнього суперника проти «Шахтаря», щось взяли для себе?

- Так, ми бачили, що львів'яни контролюють м'яч, просто так його не віддають, а доводять свої моменти до кінця, завершуючи їх ударами. Вперед не б'ють взагалі. Нам просто потрібно було грати в свою гру, а не підлаштовуватися під них.

- Після того, як ви відіграли один м'яч, з'явився шанс на позитивний результат. Чому дуже швидко знову пропустили?

- Просто не сконцентрувалися після забитого м'яча, понеслися вперед, залишили зону позаду, куди вбігли суперники. Третій м'яч вийшов взагалі образливим: м'яч влучив у нападника, який просто прорвався до воріт і забив. Якщо б не він, думаю, у нас були б шанси. А так ми просто не грали в обороні взагалі, розпускали гравців, особливо в центрі. Вони володіли м'ячем у центрі, віддавали передачі на фланги та розкривали їх. Наші крайні півзахисники не опускалися назад, і нас з Колею Ярошем просто «розривали».

- З огляду на вашу гольову передачу в попередньому матчі зі «Зміною-Оболонь», можна сказати, що ви активно підключаєтеся до атак. Сьогодні таких можливостей було мало?

- Так, тому що ми менше контролювали м'яч, просто били його вперед. Не знаю, чому так відбувалося, повторюся, потрібно було просто вести свою гру. А взагалі, тренер завжди говорить нам, що перш за все – це надійність в обороні, і лише потім – підключення до атак.

- Тренер назвав вас командою інтелігентів – значить, не вистачало ще й агресії?

- Просто ми не грали за рахунок бажання, не були налаштовані перемогти, а діяли вальяжно і просто віддавали м'яч. Нашої гри не було й близько. Всі хапали м'яч, тягли його, грали кожен за себе. Команди на полі сьогодні не було.

- З яким би результатом для вас не закінчився цей турнір, чого очікуєш для себе і для команди в майбутньому?

- Кар'єрного росту та подальшого прогресу. Не буду оригінальним, сказавши, що сподіваюся потрапити спочатку в юнацьку команду, потім в молодіжну, і потім у першу. Потрібно працювати над собою, своєю грою. Сьогодні було добре видно, наскільки багато праці попереду.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер