День четвертий: бомбардир Данило Сильва

День четвертий: бомбардир Данило Сильва

Напевно, у багатьох динамівців виникла ця думка в середу ввечері. Сильний вітер та дрібний дощ супроводжували все тренування «біло-синіх», і в тому, що хмари, навислі над горами, що оточують Марбелью з півночі, ось-ось вибухнуть зливою, були впевнені практично всі. До того ж, як ми вже писали раніше, місцеві синоптики обіцяли похмуру погоду з опадами аж до неділі.

Але не так сталося, як гадалося! Небесна канцелярія змінила свої плани, тому що замість сірого неба та зливи в четвер «біло-синіх» гріло ясне сонце на яскраво-синьому небі. Єдиним, що нагадувало про зиму, був пронизливий вітер

Поснідавши та підготувавшись до тренування, о 10:45 (за місцевим часом) команда виїхала «на роботу». Приїхавши на місце, 24 польових гравці були розподілені на дві рівні групи. Перша 12-ка вирушила до тренажерної зали разом із Вінченцо Пінколіні, а друга зміцнювати м'язи спини та пресу під керівництвом Сергія Реброва. Потім хлопці помінялися місцями.

Приділивши більше часу біговій роботі, наприкінці заняття тренерський штаб розділив футболістів на дві команди «11х11» для двохсторонки. Місця у воротах зайняли Денис Бойко та Максим Коваль, а Віталій Гемега, Дмитро Хльобас, Сергій Сидорчук та Андрій Цуріков, одягнувши зелені манішки, розташувалися по двоє уздовж обох лицьових ліній поля. Капітан команди Олександр Шовковський, через хронічні проблеми з ахілловим сухожиллям, сьогодні не тренувався.

Попрацювавши над командною швидкістю й колективними діями в атаці та захисті, асистенти головного тренера Андрій Баль та Олексій Михайличенко спеціальними фішками окреслили центральну зону, де футболісту дозволялося робити не більше двох дотиків.

І варто визнати, що боротьба була серйозною! Так, в одному з епізодів на полі з'явилися лікарі. У штрафному майданчику «синіх» у боротьбі за верховий м'яч зіткнулися Андрій Богданов та Данило Сильва. У підсумку обидва футболісти, тримаючись за голови, опинилися на газоні, проте за  хвилину епізод було вичерпано й хлопці повернулися на поле.

До речі про Данило Сильву, який є єдиним із чотирьох бразильців «Динамо» на першому зборі. Як ми вже знаємо, Бетао та Раффаеля орендовано до «Евіана» й «Шальке» відповідно, а Дуду ще поки не прилетів. 
Так от, у двохсторонках, які проводилися вдень, Данило був одним із найкращих на полі серед двох команд і спромігся забити два голи! Погодьтеся, хороший показник для правого захисника

Розпочавши день із силової роботи, вечірнім та завершальним акордом четвертого дня стали ігрові серії, яких загалом було три.

Потренувавшись у п'ятницю вранці, о 17:00 за київським часом «Динамо» зіграє свій перший контрольний матч на зборах в Іспанії на муніципальному стадіоні Марбельї. Суперником
«біло-синіх» виступить угорський «Ференцварош».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер