Дьємерсі МБОКАНІ: час великих очікувань

Дьємерсі МБОКАНІ: час великих очікувань

Конголезець зі своєю дружиною Марлен очікують у середині серпня на поповнення у своїй родині, а сам Дьємерсі сподівається на те, що його голеадорські здібності вдасться проявити якнайкраще в стані «біло-синіх».

- Дьємерсі обрав ім'я нашому старшому сину Джессу. Тепер прийшла моя черга обирати, і я вирішила назвати сина Бредлі, на честь американського актора Бредлі Купера, – повідомила дружина футболіста журналістам із видання www.nieuwsblad.be

Дьємерсі вважає, що зробив правильний вибір на користь київського «Динамо»:

- Клуб придбав нападника ПСВ Ленса та зберіг своїх найкращих гравців для того, щоб повернутися до Ліги чемпіонів. Так, у минулому сезоні команда фінішувала в чемпіонаті лише третьою, але я думаю, що це сталося лише на один рік. Бажання повернутися до Ліги чемпіонів у клубу величезне. Я вже грав у цьому турнірі з «Андерлехтом» та «Стандардом», і знаю, що це за турнір. Під час двох своїх відвідин Києва я був вражений базою клубу та сучасним стадіоном, що вміщує 70 000 глядачів, який більше, ніж у «Андерлехта». Я впевнений, що за хорошої гри він буде заповнений, буде це гра з «Шахтарем» чи «Металургом». Окрім цього, я сподіваюся, що ми зможемо пройти далеко в Лізі Європи.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер