Дьємерсі МБОКАНІ: «Не так важливо, хто саме заб'є, головне – загальний успіх»

Дьємерсі МБОКАНІ: «Не так важливо, хто саме заб'є, головне – загальний успіх»

- Увесь час я провів у Києві зі своєю сім'єю. Давно не бачив дітей, тому намагався приділити їм якомога більше уваги.

- У поєдинку проти донецького «Металурга», який видався дуже результативним, ви також після певної перерви відзначилися забитим м'ячем. Він додасть вам упевненості?

- Найважливіше для мене – це перемога команди та три очки в турнірній таблиці. Якщо я не забиваю сам, то віддаю багато гольових передач, адже не так важливо хто саме заб'є, головне – загальний успіх.

- У минулому матчі ви віддали п'ять гольових передач. Яка з них вам найбільше запам'яталася, і як вам вдається однаково добре забивати та асистувати?

- Усі гольові передачі вважаю хорошими, оскільки вони завершилися взяттям воріт суперника. Я граю для того, щоб приносити користь команді, й радий, коли це вдається зробити.

- Яку найбільшу кількість гольових передач у своїй кар'єрі ви віддавали за один матч?

- Мабуть, рекорд було поставлено саме в матчі з донецьким «Металургом».

- В якому режимі працює команда за відсутності гравців збірних?

- Все як завжди в таких випадках. Чергуємо тренувальні заняття з контрольними спарингами.

- Вам раніше доводилося тренуватися в неповному складі?

- Ні, це поширене явище й в «Андерлехті», й у «Монако», й у багатьох інших європейських клубах, де виступають «збірники» з різних країн. Знаю, що «Динамо» делегувало до національних команд різних вікових груп близько 30-ти футболістів – це добре, значить, вони заслужили на це своєю грою. Мені дуже приємно грати разом із такими футболістами. На жаль, у збірної Конго матчів зараз немає, тому залишився в Києві, інакше я б також, напевно, поїхав.

- «Динамо» необхідно виправляти ситуацію як у чемпіонаті, так і в єврокубку. Який настрій перед наступним домашнім поєдинком Ліги Європи проти швейцарського «Туна»?

- Звичайно, я очікую лише перемоги. Ми всі розуміємо, що якщо не виграємо, нам буде дуже складно боротися за вихід із групи.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер