Дебютний успіх Гільєрме

Дебютний успіх Гільєрме

Три м’ячі у ворота львівських «Карпат» стали для нападника Гільєрме першими в Прем’єр-лізі чемпіонату України. Гідний початок кар’єри в «Динамо»! Підписавши контракт із «Динамо» взимку нинішнього року, бразилець через різні причини провів у складі основної команди один неповний матч, вийшовши на заміну в грі 24-го туру проти криворізького «Кривбаса». Матч же із «Карпатами» став для форварда першим, в якому він вийшов у стартовому складі команди!

Подібним успіхом з динамівських нападників може похвалитися лише Ісмаель Бангура. Дебютний хет-трик гвінеєць провів у своєму першому матчі, в якому він зіграв у стартовому складі. Примітно, що постраждали також львівські «Карпати», а той поєдинок на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського закінчився з рахунком 7:3 на користь господарів. Іншим динамівським «швидкострілам» було потрібно для дебютного хет-трика значно більше часу.

Лідерство за трьома забитими м’ячами в одному матчі серед динамівців утримують Сергій Ребров і Максим Шацьких. В активі голеадорів по чотири хет-трики. Цікаво, що Ребров три з них оформив восени 1999 року, а для Шацьких улюбленою командою для «роздягання» є «Металіст».

Троє гравців (Віктор Леоненко, Валентин Белькевич, Ісмаель Бангура) відзначилися двома хет-триками за часів виступів у «Динамо». Ще вісім динамівських гравців – Андрій Шевченко, Дмитро Михайленко, Геннадій Мороз, Артем Яшкін, Олександр Мелащенко, Юрій Грицина, Флорин Чернат і Клебер – по одному разу забивали тричі в одній грі.

Таким чином, загальну кількість хет-триків гравців «Динамо» в чемпіонаті України Гільєрме довів до 23-х! Побажаємо новому київському форварду й надалі радувати шанувальників команди високою результативністю!

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер