Дебютна «мирова» за Лужного

Дебютна «мирова» за Лужного

Нічия в матчі 17-го туру Епіцентр-Чемпіонату України з футболу стала першою для Олега Лужного в якості наставника "Динамо". До вчорашнього дня в чемпіонаті України «Динамо» провело вісім матчів на чолі з Лужним, в яких здобуло шість перемог і зазнало двох поразок – від «Шахтаря» та «Оболоні».

Завдяки здобутій нічиїй «Таврія» перервала серію з дев'яти поразок у матчах проти «Динамо». Востаннє кримчанам вдавалося відібрати очки в «біло-синіх» у другому колі сезону 2005/2006, коли також у Сімферополі була зафіксована нічия (0:0).

Артем Мілевський, який відкрив рахунок у матчі, записав до свого активу сьомий м'яч у сезоні та разом із Андрієм Ярмоленком є найкращим бомбардиром «Динамо» в чемпіонаті України. А лідирують у бомбардирських перегонах Селезньов («Дніпро»), Девич («Металіст») та Ідахор («Таврія»), на рахунку яких по дев'ять влучних ударів.

До речі, Артем також посприяв і гольовому ювілею «Таврії» зі знаком мінус – гол нападника «Динамо» став для кримчан 300-м, пропущеним на своєму полі.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер