Данило СИЛЬВА: «Жодної недооцінки «Рапіда» бути не може»

Данило СИЛЬВА: «Жодної недооцінки «Рапіда» бути не може»

- Після травми ви вже зіграли в чотирьох матчах поспіль. Чи легко було повернутися до ігрового ритму?

- З ігровим ритмом якраз проблем не виникло. Важко грати в такому насиченому графіку – через два дні на третій та через три на четвертий. Відчуваю, що вже накопичилася втома, й абсолютно не вистачає часу для повноцінного відновлення. Тому, можливо, глядачі останнім часом не бачать у моєму виконанні тієї швидкості, яка була раніше.

- Останнім часом результати команди трохи покращилися. У матчі з «Рапідом» продовжите позитивну серію?


- Безумовно, ми їдемо до Відня лише за перемогою, та й у кожній грі налаштовуємося лише на максимальний результат. Настрій у команди бойовий. Незважаючи на невдалий старт у Лізі Європи, вся боротьба на груповому етапі ще попереду. Все лише починається.

- Ви все ще вважаєте «Динамо» сильнішим за всіх суперників у нашій групі?

- Так, я казав це раніше й готовий підтвердити ще раз: за статусом ми перевершуємо всіх наших опонентів у квартеті, «Динамо» об'єктивно найсильніша команда в групі. Але з кожним із них необхідно бути обережними. Жодної недооцінки «Рапіда» не може бути, потрібно серйозно налаштовуватися на кожного суперника, лише в цьому випадку можливо досягти необхідного результату.

- Чи значить це, що «Динамо» можна назвати фаворитом, як це зробили бельгійці?

- Фаворит – це умовне поняття, воно не дозволяє команді розслаблятися, адже ми бачимо, що, наприклад, ті ж «Базель» та «Санкт-Галлен» переграють сильніших суперників, ніж вони самі. У Лізі Європи можливі будь-які сюрпризи, тож не можна втрачати пильність.

- «Динамо» невдало розпочало груповий етап Ліги Європи, чи не втратить команда впевненості після поразки від «Генка»?

- Ні, не думаю. Та й узагалі, не варто порівнювати «Генк» із «Рапідом» – це дві абсолютно різні команди. У нас попереду зовсім інший поєдинок, а про домашню невдачу ми всі вже забули, попередньо зробивши висновки та проаналізувавши помилки. Вона лише додасть нам спортивної злості.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер