Данило СИЛЬВА: «Хочу виграти з «Динамо» якомога більше трофеїв та титулів»

Данило СИЛЬВА: «Хочу виграти з «Динамо» якомога більше трофеїв та титулів»

Як це часто буває, зустрічати це свято основному виконавцю «біло-синіх» довелося на футбольному полі, де його команда протистояла ужгородській «Говерлі». Відпочивши та відновивши сили після переможного поєдинку, іменинник відповів на питання кореспондента офіційного сайту «Динамо».

- Данило, вся динамівська сім'я щиро вітає тебе з днем народження! Якщо не секрет, як відсвяткував цей день, що подарували близькі та партнери?

- Дякую за привітання! З роками професійний футболіст звикається з тим, що доводиться зустрічати цей день далеко від рідних. Але святкувати немає часу, адже сезон у розпалі й на нас чекають відповідальні поєдинки напередодні зимової паузи. Серед подарунків можу відзначити футболку, яку подарували партнери по команді. Дружина також подарувала мені дещо з одягу.

- Який із днів народження в «Динамо» запам'ятався найбільше й чому?

- Напевно, саме останній, адже нечасто отримуєш травму у грі в день свого народження (посміхається).

- Відчуваєш повну довіру з боку тренера та партнерів, адже лише за чотири роки перебування в Києві ти вже заробив право виводити команду на поле в якості капітана?

- Із капітанською пов'язкою я виводив «Динамо» лише двічі, але для мене це велика честь. Справді, значить, мені довіряють партнери та тренер.

- Чи можна сказати, що 27 років – це вік, коли гравець твого амплуа починає демонструвати свій найкращий футбол?

- Це зрілий вік для захисника, оскільки за плечима вже є певний багаж досвіду, що додає сил та впевненості.

- Які цілі ставиш перед собою в найближчому майбутньому й чого прагнеш досягти?

- Дуже хочеться виграти з «Динамо» якомога більше трофеїв та титулів. Я вже доволі зріла й сформована людина, яка досягла певних успіхів. Якщо ж заглядати далеко наперед, то, вважаю, після завершення кар'єри в мене буде достатньо шансів та можливостей реалізувати себе.

P.S. На жаль, отримана в матчі з «Говерлою» травма не дозволить Данило Сильві взяти участь у поєдинку проти «Генка». Футболіст залишився проходити реабілітацію в Києві й сподівається ще цього року порадувати вболівальників своєю грою.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер