Данило Прокопенко: «Забиваю рідко, тому дуже зрадів голу»

Данило Прокопенко: «Забиваю рідко, тому дуже зрадів голу»

- Матч вийшов нескладним, ми старалися, створили багато моментів і могли забити ще більше м'ячів. Намагалися показати високий рівень реалізації і хороший футбол, чому нас вчили тренери. Для того, щоб посісти перше місце у групі, нас влаштовувала і нічия, але ми були налаштовані тільки на перемогу.

Із трьох суперників, з якими вже доводилося зустрічатися на турнірі, з усіма було цікаво грати, тож виділити когось одного не можу. Головне, що ми отримуємо необхідний досвід і граємо у задоволення.

Мій забитий м'яч? Мені нечасто вдається відзначитися, оскільки в іграх рідко виникають моменти, коли для цього є відповідна нагода, тому я дуже радів цьому голу. Спочатку я думав віддати передачу партнеру, але потім побачив вільну зону, в якій можна було обіграти суперника. Я це і зробив, після чого помітив вільний дальній кут, пробив - і влучив, куди хотів. Дивно, що вдалося забити правою ногою, адже моя робоча - ліва. Правою б'ю рідко, але цього разу спробував - і не схибив.

У чвертьфіналі хотів би зустрітися з білоруським БАТЕ, подивитися, як вони грають і що собою являють, оскільки з цією командою мені ще не доводилося перетинатися.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер