Данило САЛАМАХА: «Програли через неуважність…»

Данило САЛАМАХА: «Програли через неуважність…»

- На цю гру ми налаштовувалися як ніколи. Знали, що матч буде дуже складним. Забили першими. Втретє поспіль програли через неуважність та невезіння.

- Чи відчувався мандраж перед «Барселоною»?

- Ні, нічого такого не було.

- Перший тайм показав, що можна не тільки грати з «Барселоною» на рівних, а й забивати. Що сталося у другому таймі?

- На відміну від суперника, ми не скористалися своїми моментами. Хоча, правду кажучи, у каталонців можливостей забити практично й не було. Очікували, що «Барселона» представляє з себе щось більше, а виявилося, що не такі вони й сильні.

- Розкажи, як забивав гол у ворота «Барселони»?

- Паша Ориховський пробив по воротах. Я, як нападник, знаю, що коли завдається удар, то в першу чергу потрібно бігти до воротаря, адже голкіпер може і помилитися. Так і сталося. Воротар відпустив м'яч, я його виштовхнув і пробив по воротах.

- Правил не порушував?

- Раз суддя не засвестів, значить, не порушив (посміхається). Потрібно грати до свистка. У цілому ж у матчі ми діяли на контратаках. Проти «Барселони» грали від оборони, але взагалі ми намагаємося грати першим номером. Так було і в трьох попередніх матчах на турнірі. Завдання було перехопити м'яч і, за рахунок швидкості, спробувати забити.

- З «Тоттенхемом», «Селтіком» та «Барселоною» останні 10-15 хвилин матчу були справжнім жахом для «Динамо». У чому причина цього?

- Напевно, власна неуважність і втома, так як граємо без вихідних.

- Виходить, не це суперник грає вдало, а просто ви самі собі «привозите» голи?

- Так. Помилки, обрізки в центрі поля

Андрій Недбайло з Москви

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер