Данило ХОНДАК: «Після третього м'яча все пішло належним чином»

Данило ХОНДАК: «Після третього м'яча все пішло належним чином»

Він узяв участь у інших іграх, а після заключної зустрічі з «Карпатами» розповів, чого йому це вартувало, а також прокоментував виступ своєї команди у фінальному етапі ДЮФЛ:

- Ви бачили, з перших хвилин гра давалася нам важко, було багато помилок. Ми пам'ятали про те, що у першому матчі обіграли «Карпати» 7:0, тому психологічно було непросто налаштуватися. Але до 20-ї хвилини хлопці налагодили свою гру, забили перший, другий, третій м'ячі, «Карпати» зупинилися, далі все пішло належним чином, було легко грати.

- Ти вийшов на поле у ​​другому таймі, яку установку давали тренери на другу половину зустрічі?

- Нічого особливого, сказали зробити висновки після першого тайму та постаратися продовжувати грати так само, як хлопці почали із 17-ї хвилини, в такому ж темпі, не зупинятися, не пропустити тощо.

- Ти отримав пошкодження у першому поєдинку та був змушений пропустити другий, зараз уже все гаразд зі здоров'ям?

- Третій матч я зіграв на уколі, а інші ігри – на пігулках. Бік ще болить, відчуваю дискомфорт. Зараз у нас буде тиждень відпочинку, й якщо за цей час не минеться, під час медогляду скажу про це.

- Які загалом у тебе залишилися враження від турніру, ігор, організації?

- Звичайно, хотілося виграти турнір, на жаль, не вдалося. Що стосується організації, враження від проживання в готелі трохи зіпсувала гроза, через яку ми на кілька днів залишилися без світла.

- Тебе вже залучали до тренувань та ігор за «Динамо» U-19, чого очікуєш від переходу на наступний щабель?

- Якщо все буде добре, постараюся добре грати за юнацьку команду, буду викладатися на тренуваннях. Разом із іншими хлопцями будемо битися за місце у стартовому складі зі старшими хлопцями.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер