В Олександра Шовковського народилася донька!

В Олександра Шовковського народилася донька!

Приємна новина надійшла з сім’ї багаторічного гравця і капітана «Динамо» Олександра Шовковського. Дружина Олександра, Ольга Альонова, в п'ятницю вранці народила доньку!

У зв'язку з цією радісною подією тренерський штаб «Динамо» дозволив голкіперу приєднатися до команди в Марбельї на день пізніше, щоб Олександр міг бути особисто присутнім під час пологів.

- Дівчинка народилася вчора об 11:31 з блискучими антропометричними даними: зріст – 52 см, вага – 3 кг 70 грамів, – Олександр ділиться першими враженнями після приїзду до готелю, де оселилася команда. – Що стосується вибору імені для новонародженої, то в цьому питанні я повністю довірився дружині. Було кілька варіантів, але в результаті зупинилися на красивому імені Олександра. Користуючись випадком, хотів би подякувати тренерському штабу команди за можливість бути особисто присутнім під час пологів.

Від імені колективу ФК «Динамо» (Київ) і численних уболівальників клубу вітаємо Олександра та Ольгу з поповненням, а також бажаємо міцного здоров'я і щастя новонародженій.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер