Кубок Співдружності. «Пахтакор» – «Динамо» – 1:0

Кубок Співдружності. «Пахтакор» – «Динамо» – 1:0

Київське «Динамо» провело стартовий матч на Кубку Співдружності проти чемпіона Узбекистану – ташкентського «Пахтакора».

Єдиний гол у матчі був забитий на початку першого тайму нападаючим «Пахтакора» Зайнітддіном Таджиєвим за рахунок індивідуальної майстерності. У другому таймі обидві команди мали чимало моментів для взяття воріт суперника, але втілити їх у голи не змогли.

Післяматчеві коментарі

Геннадій Литовченко, старший тренер «Динамо»:

- Гра залишила двояке враження. Звичайно, ми мали чітке уявлення про силу «Пахтакора, мали інформацію по гравцях. Тобто, були готові до того, що нас очікує. З іншого ж боку, пропустили гол через свою помилку…Нашим футболістам просто забракло досвіду і впевненості у власних силах. Хлопці молоді, середній вік команди становить 17 років. А чудес не буває, не можна вимагати від них занадто багато »

Ровшан Хайдаров, головний тренер «Пахтакору»:

- Гра вийшла дуже важкою у всіх відношеннях. Було багато боротьби, однак ми бачили і якість так званого «раннього футболу». Коли «Пахтакор» залишався удесятьох, команді, звичайно, було непереливки. Але мої футболісти і в меншості вмудрились не реалізувати чимало яскравих моментів. Очевидно, ще не розпробували! Гра молодих киян мені сподобалась. Київське «Динамо» - бренд світового футболу, причому, не залежно від віку гравців. Ми намагались спіймати суперника на контратаках, але, повторюсь, із реалізацією моментів у нас є проблеми.

Кубок Співдружності. Група "Д"

"Пахтакор" – "Динамо" – 1:0

19 січня. Санкт-Петербург. СКК "Петербургский". 400 глядачів.

Судді: А. Гвардіс, В. Лебедєв, І. Зарипов (усі – Росія).

«Пахтакор»: Джураєв, Суюнов, Ісмаілов, Алікулов, Іномов, Холматов (Кошельов, 90), Байрамов (Клєцков, 78), Ахмедов, Магдєєв (К. Таджиєв, 75), Солієв, З. Таджиєв (Ф. Таджиєв, 63).

«Динамо»: Бойко, Фартушняк, Бутенін, Петров, Морозюк (Єременко, 70), Мілько (Ярмоленко, 46), Герасим’юк (Гармаш, 61), Воронков, Лисенко (Зозуля, 46), Прилєпов (Суарес, 67), Назарчук.

Гол: З. Таджиєв (11).

Попередження: Іномов (21), З. Таджиєв (38) – Петров (42), Суарес (85).

Вилучення: Іномов (73).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер