Четверо динамівців зіграли за Україну проти Словаччини в битві «Під Дубном»

Четверо динамівців зіграли за Україну проти Словаччини в битві «Під Дубном»

До стартового складу нашої команди Михайло Фоменко заявив чотирьох динамівських посланців: центрального захисника Євгена Хачеріді, опроного півзахисника Сергія Рибалку та двох гравців атакуючої групи Андрія Ярмоленка й Артема Кравця.

Турнірне становище у групі С змушувало «жовто-синіх» грати лише на перемогу. Наші гравці спробували нав'язати свою гру супернику, який, утім, зовсім не збирався поступатися.

Словаки намагалися шляхом силового тиску прорвати оборонні порядки збірної України, але наші, де впевнено діяв Євген Хачеріді, з цим справлялися.

Провівши стартовий відрізок у тіні, про себе почав заявляти Андрій Ярмоленко. І хоча не все із задуманого йому вдавалося, свій гольовий шанс до перерви він усе ж мав. Як зазвичай, змістившись із правого флангу до центру, київський динамівець отримав м'яча під улюблену ліву, але виконав удар не найкращим чином.

Тиску України виразно бракувало прицільного завершення, що полегшувало завдання господарям.

Зазначимо дії в середині поля Сергія Рибалки, який, попри невеликі фізичні габарити, раз за разом успішно протистояв своїм значно більшим візаві.

Після перерви гості продовжували шукати шляхи до воріт Козачика, проте збірна Словаччини практично перестала робити помилки в захисті. У підсумку, за всю другу половину матчу все, чим запам'яталися українці, став сольний прохід Артема Кравця. Він узяв на себе сміливість на 73-й хвилині протаранити оборону господарів, але на допомогу Шкртелу в останній момент прийшов Губочан, заблокувавши форварду можливість поцілити у ворота.

Наприкінці поєдинку словаки, які зберегли більше свіжості, не лише відсунули гру від своїх воріт, але й змусили наших хлопців самих грати у відборі.

У підсумку, нульова нічия мінімізувала шанси України на прямий вихід із групи, але команда Фоменка продовжить боротьбу за вихід на Євро-2016. Для цього потрібно стати найкращою з числа команд, які посіли у своїх групах треті місця. Завдання складне, але цілком здійсненне.

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер