Чотири динамівські команди візьмуть участь у Leo Cup

Чотири динамівські команди візьмуть участь у Leo Cup

120 команд поміряються силами на Академії «Руху» та на спорткомплексі імені Богдана Маркевича у Винниках.

Визначати найсильніших між собою будуть футболісти 2010-2013 років народження. «Leo Cup» проходитиме у два етапи: з 15-го по 18-те квітня та з 22-го по 25-те квітня.

Організаторами «Leo Cup» є академія футболу «Клуб Лева», у якій займаються понад 2 500 тисячі дітей віком від 3 до 12 років.

У змаганнях візьмуть участь і чотири динамівські команди вікових категорій U9 (футболісти 2012 р.н), U11 (футболісти 2010 р.н), U-10 (футболісти 2011 р.н.) та U8 (футболісти 2013 р.н.).

Перші дві групи розпочали свої виступи вже сьогодні. Ігри серед дітей U9 та U11 тривають два тайми по 13 хвилин. Серед дітей 2010-го року народження за головний приз змагаються 28 колективів, які були поділені на чотири групи по сім команд у кожній. Динамівці під керівництвом Сергія Бондара та Олександра Стужука потрапили до групи «Б» разом із львівськими «Клубом Лева» та «Галичиною», «Єврошпоном» (Смига), ужгородським «Зінадіном», «Дунаєм» (Ізмаїл) та київським «Лідером-Софія».

Сьогодні кияни вже провели дві зустрічі: наша команда з рахунком 8:0 обіграла господарів – «Клуб Лева» та розійшлася миром 0:0 із командою «Лідер-Софія». Ще чотири матчі групового етапу динамівці проведуть завтра.

Що стосується молодшої вікової категорії, тут теж за головний трофей змагається 28 колективів, які аналогічно були поділені на чотири групи по сім команд у кожній. Кияни також потрапили до групи «Б», де компанію їм склали «Клуб Лева» (Львів) «Блохіна-Бєланова» (Вінниця), львівські «Рух» та «Карпати», FS Proffiball (Хмельницький) та ФК «Вишгород».

Підопічні Юрія Ястребінського і Сергія Журавльова спочатку впевнено перемогли «Рух» із Винників з рахунком 4:0, а потім з іще більшим результатом 5:0 не залишили шансів клубу «Блохіна-Бєланова». У третьому поєдинку першого ігрового дня кияни виявилися сильнішими за львівські «Карпати» - 2:1. Завтра наша команда проведе решту поєдинків групового етапу.

Організатори проводять прямі відеотрансляції поєдинків турніру. Матчі футболістів 2010-го р.н. доступні за посиланням, а 2012-го р.н. – тут.

Слідкуйте за виступами динамівців на турнірі та дізнавайтеся результати матчів на нашому офіційному сайті.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер