»Чорноморець» – «Динамо»: а судді хто?

Комітет арбітрів ФФУ призначив бригаду арбітрів, яка обслуговуватиме поєдинок 16-го туру чемпіонату України між одеським «Чорноморцем» і «Динамо».

Арбітром у полі призначено 44-річного Ігоря Покідька (національна категорія) з Полтави. Зайнятися суддівством полтавчанин вирішив у 1993 році, а з 2004-го року обслуговує поєдинки вищої ліги чемпіонату України.

У нинішньому сезоні Покідько працював на восьми поєдинках елітного дивізіону, зокрема на трьох за участю майбутніх суперників: «Динамо» обіграло на виїзді «Кривбас» (3:1) та вдома «Зорю» (2:0), а «Чорноморець» у Донецьку програв місцевому «Металургу» (0:2).

Допомагати головному рефері будуть асистенти арбітра національної категорії – Микола Васюта з Рівного та Віталій Дем’яненко, який представляє Мукачеве. Обов'язки четвертого судді покладені на арбітра національної категорії Володимира Сіренка (Сімферополь).

За організацією поєдинку простежить делегат ФФУ Володимир Поліщук з Рівного, а роботу бригади арбітрів оцінюватиме Петро Кобичик (Чернівці).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер