«Чорноморець» – «Динамо»: останні новини перед грою

«Чорноморець» – «Динамо»: останні новини перед грою

Стартовий свисток головного арбітра зустрічі, львів’янина Юрія Можаровського, пролунає о 19:30.

Уранці в день матчу пройшла традиційна нарада за участі офіційних осіб та служб, задіяних в організації поєдинку. Серед інших важливих питань було узгоджено, в яких формах зіграють сьогодні команди: «Чорноморець» на правах господарів обрав собі білий комплект (голкіпер – у червоному), а «Динамо» одягне синє екіпірування (голкіпер – у зеленому). Арбітри будуть у футболках жовтого кольору.

Наставники обох команд мають кадрові втрати. Сергій Ребров у майбутньому поєдинку не зможе розраховувати на Миколу Морозюка, який відбуває дискваліфікацію, а у одеситів за аналогічних причин не зіграють на «Олімпійському» найкращий бомбардир «Чорноморця» Дмитро Коркішко, а також Олександр Андрієвський.

Сьогодні в Києві сонячна погода, без опадів. На момент початку матчу стовпчики термометрів показуватимуть +16-18°С – комфортні умови, аби завітати на стадіон та підтримати динамівців у важливому матчі з «моряками», які на другому етапі Ліги Парі-Матч ще не програвали й мають переможну серію у три останніх матчі.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер