Чотири команди «Динамо» стартували на Varna Cup-2021

Чотири команди «Динамо» стартували на Varna Cup-2021

Київське «Динамо» представлене на змаганнях двома віковими групами - U8 (дві команди) та U9. При цьому команда U9 також поділена на два склади, один із яких грає зі своїми однолітками, а інший - із суперниками на рік старше.

Турнір серед футболістів 2013 р.н.

«Динамо-1» U8 - «Golden Eagle» (Полтава) - 6:4

«Динамо-2» U8 - «Кривбас» (Кривий Ріг) - 0:1

«Динамо-2» U8 - «Golden Eagle» (Полтава) - 2:2

Турнір серед футболістів 2012 р.н.

«Динамо» U9 - «Кривбас» (Кривий Ріг) - 2:0

«Динамо» U9 - «Олімпія» (Кривий Ріг) - 3:1

Турнір серед футболістів 2011 р.н.

«Динамо» U9 - «Кривбас» (Кривий Ріг) - 4:0

«Динамо» U9 - «Гірник» (Кривий Ріг) - 0:2

«Для більшості наших діток це перший подібний міжнародний досвід - лише деякі з них уже приїжджали два роки тому сюди, щоправда, в Албену. Тут представлені багато команд як з України, так і Болгарії, тому, впевнений, буде цікаво. Головна мета нашої участі в турнірі - це підбиття підсумків, оскільки сезон в Україні вже закінчується, і дати хлопцям проявити себе в матчах із хорошими суперниками», - поділився першими емоціями від турніру наставник «Динамо» U9 Юрій Ястребинський (на фото в заголовку).

«Дуже цікаво грати, суперники хороші. Багато ударів по моїм воротам, але я намагаюся справлятися з ними. Я вже шість років займаюся футболом, і мені дуже подобається бути воротарем. Мій кумир - Лев Яшин. Буду робити все можливе, щоб досягти своєї мети стати професійним футболістом», - розповів воротар «Динамо» U9 Захар Повстюк.

Відзначимо, що у другий ігровий день до українських команд приєднаються болгарські однолітки.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер