Четвертий розгром у сезоні

Четвертий розгром у сезоні

Перемога над «Металістом» у рамках 22-го туру чемпіонату України стала для «Динамо» четвертим розгромом у нинішньому сезоні. Харків’яни постраждали від підопічних Валерія Газзаєва слідом за «Чорноморцем» (1 тур), «Таврією» (2 тур) і «Шахтарем» (14 тур). Примітно, що всі перемоги було здобуто на своєму полі, в яких у цілому динамівці забили 17 м’ячів.

Два голи, проведених Артемом Мілевським у ворота «Металіста», дозволили капітану «Динамо» із 13-ма м’ячами очолити бомбардирські перегони. На один м’яч менше у харків’янина Джексона Коельо і на два – у дніпропетровця Євгена Селезньова. Примітно, що дубль у минулому матчі став для Артема в цілому шостим, проведеним в елітному дивізіоні.

Завдяки перемозі над харків’янами «Динамо» продовжило три своїх домашніх серії. Так, підопічні Валерія Газзаєва не програють у рідних стінах вже у 24-х матчах, забивають в останніх 34-х поєдинках, а свої ворота тримають «зачиненими» вже 444 хвилини, що є рекордом сезону.

Також є й ювілей із знаком мінус. Одна із трьох жовтих карток, які динамівці отримали у вчорашньому матчі (а саме попередження Жерсону Маграо на 81-й хвилині), стала для нашої команди 50-ю в нинішньому сезоні.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер