Чергові роковини Чорнобильської катастрофи. Трагедія, яка спіткала нас усіх…

Чергові роковини Чорнобильської катастрофи. Трагедія, яка спіткала нас усіх…

Нинішня зустріч, як і всі попередні, пройшла в теплій сімейній атмосфері. Захід було організовано для дітей, які перебувають під опікою благодійних організацій «Родина» та «Квіти полину». Вони вже давно стали членами динамівської сім’ї та можуть вважати наш клуб своїм домом. Тут зустрічей з дітьми завжди чекають з нетерпінням.

У день 28-ї річниці трагічних подій на Чорнобильській АЕС від клубу на зустріч із дітьми прийшли член правління ФК «Динамо» Матвій Заміховський, віце-президент «Динамо» Олексій Семененко, виконуючий обов’язки головного тренера «Динамо» Сергій Ребров та футболіст Андрій Ярмоленко. На жаль, у від’їзді був президент «Динамо» Ігор Суркіс, тому він не зміг зустрітися з дітьми та їх батьками, хоча подібні зустрічі намагається не пропускати. А ведучим заходу став заслужений журналіст України Олександр Липенко.

Нинішня зустріч стала 22-ю за ліком. Вона розпочалася із хвилини мовчання у пам’ять тих людей, які віддали свої життя під час трагедії. Після цього із вітальним словом перед дітьми, а також їхніми батьками виступив вице-президент «Динамо» Олексій Семененко:

- Вже багато років 26-го квітня уся наша країна, а також усі ті, хто співчувають її біді, проводять річницю Чорнобильської трагедії. З одного боку це сумний день зі сльозами на очах, та водночас він дуже моральний, адже не так часто ми у житті робимо добро одне одному. А саме в цей день у нас є можливість простягнути руку допомоги або просто її потиснути тим, хто постраждав. Ідея, яку втілює у життя Матвій Борисович за допомогою гравців команди різних поколінь. На початку 90-х на ці зустрічі Сергій Ребров приходив у якості молодого гравця, а зараз він уже мудрий тренер. Змінюються покоління, та зерно, яке було кинуто у благодатний ґрунт, дало ростки, які нами підтримуються. В усі часи злетів і падінь кожен вболівальник нашого клубу цінний, це наш друг. Ви усі – друзі «Динамо». Хтось ходить на стадіон, хтось дивиться ігри по телебаченню, та усі переживають, як і ми всі, що ще раз доводить, що ми всі – одна сім’я. Змінюватимуться покоління, та наша традиція зустрічей залишиться незмінную. Тут ви завжди знайдете тепло з боку динамівців, доброту та благодійність. Усім бажаю міцного здоров’я!

Сергій Ребров (в.о.головного тренера «Динамо» Київ):

- Дійсно, ще у той час, коли я був футболістом, із задоволенням приходив сюди до вас та спілкувався у ті дні, коли «Динамо» заохочувало вас подарунками, проявляло турботу та увагу, адже це найголовніше. Коли я запропонував своїм гравцям прийти на цю зустріч. Усі українці з радістю відгукнулися, просто у нас тренування. І не вийшло привести до вас усіх. Ця зустріч – дійсно, велика подія і для вас, і для нас. Я з задоволенням приходив і буду приходити спілкуватися з вами. Усі хлопці передають вам вітання. Чорнобильська катастрофа – трагедія, яка спіткала нас усіх. Ми робимо усе, що можемо, щоб допомогти.

Андрій Ярмоленко (нападник «Динамо» Київ)

- На ці благодійні заходи завжди приходжу з самими позитивними емоціями. Стільки діток тут! Приємно дарувати їм позитивні емоції і заряджатися ними від них. Так що завжди з радістю відгукуюся на запрошення на подібні заходи. А роздавати автографи - це приємна робота.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

* фото В.Тимченко

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер