Чемпіонат U-21. «Шахтар» - «Динамо» - 2:1

Чемпіонат U-21. «Шахтар» - «Динамо» - 2:1

За два тури до завершення чемпіонату «Динамо» забронювало за собою перше місце, однак матч із «Шахтарем», що за будь-якого розкладу вважається принциповим, команда аж ніяк не вважала прохідним. Тренер Унаї Мельгоса зібрав усіх найкращих гравців, щоб дати гідний бій головному конкуренту. Гра, хоч часом була жорсткою, із великою кількістю єдиноборств, вийшла рівною, а перемогу гірникам приніс забитий наприкінці зустрічі м'яч.

Рахунок у матчі чудовим ударом зі штрафного метрів із 20-ти відкрив Арабідзе. Динамівців, зрозуміло, така розстановка сил аж ніяк не влаштовувала, команда пішла вперед, але з гострими моментами не заладилося. Із найнебезпечніших - «постріли» здалеку Кравченка. Але на перерву команди пішли за рівного рахунку завдяки наполегливості Щебетуна, який спромігся у штрафному майданчику вийти на ударну позицію та завдати результативного удару.



Ближче до завершення зустрічі гірники заволоділи ініціативою, стали все частіше загрожувати воротам. Спочатку Яловенко вийшов віч-на-віч із Маханьковим, але переграти воротаря не сспромігся. А на 84-й хвилині Качараба краще за всіх зорієнтувався під час подачі з кутового, вивівши свою команду вперед. Незважаючи на фінальний штурм динамівців, рахунок залишився незмінним - 1:2 на користь «Шахтаря».

Заключний матч сезону в Чемпіонаті U-21 «Динамо» проведе проти «Чорноморця» 30 травня на НТБ «Динамо» в Чапаївці. Початок о 13:00.



Сезон 2016/17. Чемпіонат U-21. 31-й тур

25.05.2017. с.Щасливе, «Княжа-Арена»

«Шахтар» (Донецьк) - «Динамо» (Київ) - 2:1 (1:1)

«Шахтар»: Гриценко, Кирюханцев, Бондар, Качараба, Корнієнко (Грачов, 79), Глущук, Ігнатенко, Піхальонок (к), Яловенко (Глагола, 90+3), Арабідзе (Арендарук, 83), Топалов.

«Динамо»: Маханьков, Лук'янчук (к), Чоботенко, Тимчик (Янаков, 75), Осман, Кравченко, Оріховський, Казаков, Шапаренко (Булеца, 55), Лєднєв (Тарануха, 59), Щебетун (Русин, 84).

Голи: Арабідзе (24), Качараба (84) - Щебетун (45)

Попереджені: Бондар (25), Ігнатенко (90+1) - Казаков (26), Чоботенко (48)

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер