Чемпіонат U-21. «Олександрія» - «Динамо» - 1:5. Звіт про матч

Чемпіонат U-21. «Олександрія» - «Динамо» - 1:5. Звіт про матч

Першого удару в матчі завдав Ахмед Алібеков головою на шостій хвилині зустрічі - м'яч пролетів повз ворота «Олександрії». А вже на 21-й хвилині той-таки Ахмед Алібеков вразив ворота суперника. Назарій Русин після довгої передачі від партнера по команді зробив скидку м'яча головою, шкіряний відскочив від землі - і Ахмед з льоту пробив, закинувши м'яч за комірець голкіперу та відкривши рахунок у матчі.

На 41-й хвилині київське «Динамо» подвоїло перевагу. Іван Гура помилився, віддавши м'яч не на свого партнера, чим Богдан Лєднєв скористався - отримав м'яч і виконав передачу на Русина. Назарій, отримавши передачу, змістився на правий фланг, обіграв голкіпера та більярдним ударом повз захисників поцілив у нижній лівий кут воріт «Олександрії». Таким чином рахунок у першому таймі став 0:2 на користь «біло-синіх», із яким команди пішли на перерву.

Автором третього голу «Динамо» на 58-й хвилині став Богдан Лєднєв. Максим Казаков на правому фланзі обіграв суперників та віддав передачу на Лєднєва. Богдан змістився у центр і прямим ударом лівою ногою результативно пробив по воротах «Олександрії», зробивши рахунок 0:3 на користь київського «Динамо». Голкіпер, стрибнувши, намагався парирувати удар, але не зміг врятувати свою команду від пропущеного м'яча.

У другому таймі гра була більш жвавою, особливо - після того, як «Олександрія» зменшила відставання від «Динамо» на 71-й хвилині. Антон Шендрік після подачі здалеку зі стандарту, знаходячись поблизу воротарського майданчика, відзначився голом у ворота киян та зробив рахунок 1:3. Але далі господарям поля не пощастило. Минуло дев'ять хвилин - і гравець «Олександрії» знову вразив ворота, тільки цього разу своєї команди. Ілля Малишкін виконав подачу з правого флангу. М'яч відскочив від землі та, влучивши у Владислава Шкіндера, опинився у воротах «жовто-чорних».

Останній гол у цьому поєдинку ми побачили на 90-й хвилині. Назарій Русин отримав м'яч після довгої передачі та влучив у правий нижній кут воріт «Олександрії», відзначившись дублем і забивши п'ятий м'яч для «Динамо» в цьому матчі.

Тож «Динамо» перемогло «Олександрію» на виїзді із розгромним рахунком 1:5.

Чемпіонат України U-21. 28-й тур. «Олександрія» - «Динамо» - 1:5 (0:2)

20.04.2018. Олександрія. КСК «Олімп»

«Олександрія»: Павлов, Литвяк (Прокопчук, 60), Бабогло, Гура, Гранчар (Хрієнко, 84), Ткачук (Райлян, 65), Вітенчук, Кольцов (Тищенко, 54), Верхоланцев, Стецьков, Шендрік.

«Динамо»: Маханьков, Карась (Попов, 70), Дубінчак, Малишкін, Казаков, Лєднєв (Алексєєв, 86), Алібеков, Цитаїшвілі, Вантух (Петрусенко, 82), Русин, Калюжний.

Голи: Шендрік (71) - Алібеков (21), Русин (41, 90), Лєднєв (58), Шкіндер (80, автогол).

Попередження: Литвяк (32), Хрієнко (88), Верхоланцев (90+2) - Цитаїшвілі (55).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер