Чемпіонат U-21. «Олександрія» - «Динамо» - 1:0. Звіт про матч

Чемпіонат U-21. «Олександрія» - «Динамо» - 1:0. Звіт про матч

Першого удару в матчі завдав Євгеній Смирний у ближній кут воріт суперника - голкіпер парирував, перевівши м`яч на кутовий. За хвилину воротар впорався із ударом Сергія Булеци.

Згодом Кирило Прокопчук відповів на моменти киян ударом головою, проте не в площину володінь Артура Рудька. Також по воротах «Динамо» пробив Сергій Русьян, після чого «шкіряний» пролетів над поперечиною.

Можливість відзначитись у воротах господарів поля у середині першого тайму мав Назарій Русин, який із лінії воротарського майданчика пробив повз ліву стійку воріт.

На 27-й хвилині «Олександрія» заробила пенальті. Гліб Бухал реалізував 11-метровий удар, пробивши у лівий нижній кут воріт столичної команди, і відкрив рахунок у матчі. Артур Рудько вгадав кут польоту м`яча, проте вберегти ворота від голу не зміг. За хвилину Олександр Романчук отримав другу жовту картку, після чого «біло-сині» залишилися на більшу частину гри у меншості.

Тимур Стецьков, виконуючи штрафний удар із небезпечної позиції, пробив повз праву стійку воріт «Динамо». Ближче до завершення першої половини гри дальнього удару завдав Дмитро Семенов – Артур Рудько забрав м`яч до рук. На перерву команди пішли за мінімальної переваги «Олександрії».

Другий тайм, на відміну від першого, не був насичений гольовими моментами. «Біло-синім» не вдавалося зрівняти рахунок, але і суперник небезпечних моментів не створював.

На 47-й хвилині «динамівці» провели хорошу атаку, проте результативно завершити її не змогли. Через деякий час Роман Вантух, знаходячись поблизу воріт «Олександрії», не зміг замкнути навіс від Юрія Шпирки. Наприкінці поєдинку удар Тараса Дмитрука зі штрафного майданчика був заблокований. 

Тож київське «Динамо» мінімально поступилося «Олександрії» з однойменного міста у виїзному матчі 16-го туру Чемпіонату U-21.

Чемпіонат U-21. 16-й тур. «Олександрія» - «Динамо» - 1:0 (1:0)

24.11.2018. КСК «Ніка», Олександрія

«Олександрія»: Злотар, Прокопчук (к), Семенов, Костенко (Пиріг, 90+4), Гура, Литвяк (Вітенчук, 82), Ткачук (Хрієнко, 90+2), Стецьков (Шкіндер, 46), Дубенков (Луців, 75), Русьян, Бухал.

«Динамо»: Рудько, Романчук, Смирний, Цитаїшвілі, Булеца (Білошевський, 46), Кравченко (Дмитрук, 60), Петрусенко, Вантух (Хоцяновський, 71), Русин (Шпирка, 46), Ярош, Попов (к).

Гол: Бухал (27, пен.).

Попередження: Гура (62), Луців (77) - Романчук (8), Попов (46).

Вилучення: Романчук (28).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер