Чемпіонат U-21. «Карпати» - «Динамо» - 1:4. Звіт про матч (+ВІДЕО)

Чемпіонат U-21. «Карпати» - «Динамо» - 1:4. Звіт про матч (+ВІДЕО)

Через снігопад матч розпочався на 45 хвилин пізніше, ніж було заплановано. Оскільки на полі лежав сніг, футболістам було складніше грати. Та, незважаючи на це, «динамівцям» вдалося створити чимало гольових моментів.

На початку зустрічі дві хороші можливості відзначитись у воротах господарів поля були у Назарія Русина. У першому випадку він пробив повз праву стійку воріт львів`ян, а у другому – із близької відстані не зміг завдати точного удару після прострільної передачі з правого флангу від Георгія Цитаїшвілі.

Також удару по воротах «Карпат» завдав Тарас Дмитрук з-за меж штрафного майданчика, проте м`яч пролетів повз праву стійку. У середині першого тайму після навісу зі штрафного Денис Попов головою пробив повз ворота суперника.

На 29-й хвилині «Динамо» відкрило рахунок у матчі. Сергій Булеца з-за меж штрафного майданчика не став пробивати сам і віддав передачу на Шулянського. Артем, якого опікав захисник, та удару від якого очікував голкіпер, віддав м`яча на Шпирку – і Юрій із близької відстані влучив у сітку воріт «Карпат» і вивів «Динамо» вперед у рахунку.

Пізніше у дальню «дев`ятку» з правого флангу цілився Георгій Цитаїшвілі, та його удар не став влучним. Удари Тараса Дмитрука з-за меж штрафного майданчика та Дениса Попова головою після навісу зі штрафного з лівого флангу також не стали точними. На перерву команди пішли за рахунку 0:1 на користь «Динамо».

На початку другого тайму львів`яни створювали загрозу поблизу воріт гостей. Йонатан Кінтеро завдав удару зі штрафного – Артур Рудько забрав ігровий снаряд до рук. На 57-й хвилині Роман Вантух збив суперника у штрафному майданчику киян, через що арбітр вилучив «динамівця» та призначив пенальті у ворота «Динамо». На щастя, Артур Рудько парирував удар Ростислава Ляха з 11-метрової позначки. Та за дві хвилини Ростислав Лях все ж влучив у ворота «Динамо», із близької відстані у падінні замкнувши прострільну передачу від партнера з правого флангу, і зрівняв рахунок у матчі – 1:1.

За хвилину арбітр призначив ще один пенальті, але цього разу вже у ворота «Карпат». Назарій Русин упевнено реалізував удар із 11-метрової позначки, пробивши у лівий нижній кут воріт – і вивів «Динамо» вперед у рахунку.

Наприкінці другої половини гри Ахмед Алібеков пробив над воротами «Карпат». За декілька секунд Назарія Русина збили у штрафному майданчику львів`ян, за що був призначений другий пенальті у ворота господарів поля. 11-метровий удар узявся виконувати Ахмед Алібеков – і успішно реалізував його, впевнено пробивши у лівий нижній кут воріт. Таким чином рахунок став 1:3 на користь «Динамо». 

За дві хвилини Назарій Русин пробіг із м`ячем на правому фланзі, відірвавшись від суперника, змістився у центр, наблизився до воріт «Карпат», обіграв голкіпера – і поцілив у ворота львів`ян, поставивши крапку в матчі. Тож київське «Динамо» перемогло львівські «Карпати» з рахунком 1:4.

Чемпіонат U-21. 18-й тур. «Карпати» - «Динамо» - 1:4 (0:1)

07.12.2018. Стадіон «Сокіл», Львів

«Карпати» (Львів): Задерейко, Куртяк, Авраменко, Слива, Саутін (к), Рибачук (Руніч, 66), Рудюк, Сільченко, Кінтеро, Санчес (Кос, 88), Лях (Мудрик, 71).

«Динамо» (Київ): Рудько, Дмитрук, Цитаїшвілі, Алібеков (к), Булеца, Шулянський (Ярош, 60), Петрусенко, Вантух, Русин, Попов, Шпирка (Біловар, 78). 

Голи: Лях (60) – Шпирка (29), Русин (61, пен.), Алібеков (87, пен.), Русин (89). 

Нереалізований пенальті: Лях (58).

Попередження: Санчес (7), Кінтеро (25), Мудрик (74), Авраменко (86) – Вантух (21), Попов (25), Русин (45)

Вилучення: Вантух (57).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер