Чемпіонат U-21. «Динамо» - «Маріуполь» - 4:0 (+ ФОТО, ВІДЕО)

Чемпіонат U-21. «Динамо» - «Маріуполь» - 4:0 (+ ФОТО, ВІДЕО)

Гра закінчилася розгромною перемогою киян із рахунком 4:0, по два м’ячі наша команда забила в кожному з таймів. Зазначимо, що зустріч проходила за доволі сильного снігу, який у другій половині поєдинку покрив усе поле.

У перші хвилини суперники придивлялися один до одного, а гра переважно проходила в центрі поля. Згодом господарі посміливішали: пристрілювався здалеку Цитаїшвілі, завдав удару по воротах Казаков – голкіпер упорався. Зазначимо, що кияни не поспішали стрімко наближатися до воріт суперника, а багато комбінували та розігрували м’яч, виманюючи на себе захисників суперника.

Гості також не відсиджувалися біля власних воріт, тож захисникам «Динамо», особливо центральним, доводилося бути дуже уважними та діяти грамотно.

Найцікавіші події припали на другу половину першого тайму. Після чергової атаки киян пішла подача з правого фланга до штрафного майданчика, яку головою замкнув Смирний. Цей гол став уже десятим в активі нашого півзахисника та дозволив йому очолити список бомбардирів чемпіонату U-21. А за кілька хвилин гості спростили динамівцям завдання досягти перемоги. За грубий фол поблизу власного штрафного майданчика червону картку побачив перед собою Семеніхін та залишив свою команду в меншості на більш ніж тайм. Господарі одразу ж скористалися чисельною більшістю та подвоїли перевагу в рахунку. Після чергової атаки удару по воротам завдавав Бєсєдін, який заблокував захисник. Утім, м'яч одразу ж підхопив Вантух та відправив його за призначенням.

Після перерви наша команда прогнозовано продовжила втілювати свою перевагу в забиті м’ячі. Булеца поцілив точно в дальню «дев'ятку» після прямого удару зі штрафного, призначеного на лівому фланзі.

А за кілька хвилин розгром суперника продовжив Русин. Назарію ніхто не завадив спрямувати м'яча у порожні ворота після того, як воротар та захисники маріупольців уже нічим не могли зарадити.

Проте, варто віддати належне маріупольцям, навіть у меншості вони намагалися проводити контратаки. Але ближчими до того, щоб ще збільшити рахунок, були господарі, зокрема в моменті, коли удар Русина головою прийняла на себе поперечина. Але до фінального свистка рахунок більше не змінювався.

Сезон 2017/2018. Чемпіонат U-21. 18-й тур.

«Динамо» - «Маріуполь» - 4:0 (2:0)

2.12.2017. Чапаївка. НТБ «Динамо»

«Динамо»: Рудько, Карась (Малишкін, 68), Дубінчак (Алексєєв, 59), Смирний, Казаков (Петрусенко, 59), Алібеков, Вантух, Булеца, Цитаїшвілі (Янаков, 69), Калюжний, Бєсєдін (Русин, 46).

«Маріуполь»: Левченко, Семеніхін, Де Соуза Перейра, Биков, Савін (Ічуаїдзе, 71), Танковський (Середа, 71), Авагімян, Коробенко, Меркушов (Калінін, 46), Проданов (Сеницький, 46), Бугай (Породько, 57).

Голи: Смирний (30), Вантух (39), Булеца (64), Русин (67).

Попередження: Бєсєдін (16), Калюжний (33), Алібеков (81) – Биков (86).

Вилучений: Семеніхін (32).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер