Чемпіонат U-21. «Чорноморець» - «Динамо» - 2:3 (+ФОТО, ВІДЕО)

Чемпіонат U-21. «Чорноморець» - «Динамо» - 2:3 (+ФОТО, ВІДЕО)

Через кадрові проблеми першої команди, цього разу за молодіжний склад «Динамо» не зіграли футболісти, які мають мало ігрової практики. Той самий Віталій Миколенко, який мав допомогти «молодіжці», отримав виклик від Олександра Хацкевича. Через це до заявки на матч із «Чорноморцем» до складу киян було внесено лише 17 виконавців.

Основні події у зустрічі розгорнулися в її середині. Динамівці тричі виходили вперед, при цьому одесити оперативно відповідали, двічі зрівнюючи рахунок. Втретє це зробити господарям не дозволили наші гравці, які взяли наприкінці зустрічі гру під свій контроль. Втім, про все по черзі.



Протягом першої півгодини динамівці методично шукали підходи до воріт Кожухаря, досягнувши успіху на 31-й хвилині. Сольний прохід Русин завершив передачею на Вантуха, удар якого був бездоганним - між ніг воротаря. Втім, у гарному настрої підопічним Юрія Мороза піти на відпочинок завадив призначений пенальті, який реалізував Сильвіо.



У другому таймі, щоб знову вийти вперед, динамівцям потрібно було провести одну атаку. Був зароблений штрафний під кутом на лівому фланзі, який чітко виконав Алібеков. І в цьому випадку раділи кияни недовго - на 53-й хвилині Чернишов зрівняв рахунок. До честі динамівців, двічі згаяна перевага не зломила їх, навпаки, додалося злості і азарту. Гравці вирушили до чужих воріт шукати щастя, і за свої зусилля були винагороджені. На 62-й хвилині третій м'яч, який і став вирішальним, замкнувши фланговий навіс, забив Смирний.



Перемога вивела «Динамо» на чисте третє місце в турнірній таблиці. Причому відставання від лідерів - «Шахтаря» та «Ворскли» - складає лище одне очко.

Сезон 2017/18. Чемпіонат U-21. 12-й тур

14.10.2017. м.Одеса, СОК «Люсдорф»

«Чорноморець» (Одеса) - «Динамо» (Київ) - 2:3 (1:1)

«Чорноморець»: Кожухар, Семенів (Отрошко, 74), Семенченко, Веремєєв (к), Свірчук (Цокан, 58), Серденюк (Мочуляк, 37; Терехов, 87), Граматік, Хамелюк, Штогрин (Машнін, 70), Чернишов, Сильвіо.

«Динамо»: Маханьков, Дубінчак, Смирний (Петрусенко, 89), Кравченко, Казаков (к), Калюжний, Алібеков, Шапаренко (Булеца, 63), Лєднєв (Алексєєв, 86), Русин, Вантух (Янаков, 86).

Голи: Сильвіо (45, з пенальті), Чернишов (53) - Вантух (31), Алібеков (47), Смирний (62).

Попереджені: Семенченко (11), Свірчук (22), Серденюк (33), Граматік (71) - Дубінчак (22), Вантух (56), Русин (90+1).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер