Чемпіонат U21. 17-й тур. «Динамо» - «Минай» – 6:0. Звіт про матч

Чемпіонат U21. 17-й тур. «Динамо» - «Минай» – 6:0. Звіт про матч

Звітний матч пройшов у манежі навчально-тренувальної бази «Динамо» в Кончі-Заспі, виявився результативним та завершився перемогою динамівців із великим рахунком 6:0, як і поєдинок першого кола між цими командами. Хет-триком відзначився Ярослав Надольський, дубль записав до свого активу Вікентій Волошин і ще один м’яч забив Єфіменко.

Лідери турнірної таблиці динамівці розпочали гру впевнено та одразу заволоділи м’ячем. «Минай» же, який ішов у турнірній таблиці на 12-му місці, прогнозовано грав другим номером, розраховуючи на небезпечні контратаки. Утім, до певного часу удари Завгороднього, Назара Волошина та Ваната до цілі не доходили. Гості ж відповіли швидким переходом від оборони до атаки, небезпечним контрвипадом та подачею від кутової позначки – динамівці в захисті зіграли надійно.

А вже наступна атака киян привела до забитого м’яча: Надольський вивів Вікентія Волошина до воріт, і той із гострого кута спрямував м’яч точно в дальній кут, вивівши свою команду вперед. «Минай» пробував огризатися після стандартних положень та удару головою, але після цих спроб м’яч пролітав повз ворота. Подібне траплялося епізодично, в основному ж гра проходила біля воріт гостей. Одного разу захисникам «Минаю» навіть довелося виносити м’яч з лінії воріт після удару Завгороднього.

Але і вони нічого не змогли вдіяти після удару Вікентія Волошина, який скористався метушінням у штрафному майданчику суперника та хорошим обвідним ударом з лівої подвоїв рахунок, оформивши дубль. А вже в компенсований до першого тайму час Завгородній виконав кутовий удар, Надольський виграв позицію та головою спрямував м’яч у ближній кут воріт – 3:0.

Другий тайм теж пройшов під диктовку нашої команди. Володінням суперника регулярно загрожували Назар Волошин, Ванат та Єфіменко, але удар першого прийшовся вище воріт, спробу другого було заблоковано, а третій влучив м’ячем у суперника. Те, що не вдалося зробити партнерам, зміг здійснити Надольський: отримавши пас від Ваната, Ярослав невідпорно пробив повз голкіпера в дальній кут воріт. Незабаром Ярослав оформив хет-трик, неймовірним чином знайшовши шпарину в захисті «Минаю» та з метрів 13-ти пробивши в кут воріт.

Ще за кілька хвилин Тлумак вдало виконав кутовий удар, Біловар скинув м’яч на Єфіменка, і Дмитро головою з близької відстані пробив точно та невідпорно. До фінального свистка могли ще відзначитися Горбач та Скорко з-за меж штрафного майданчика, але їм трохи забракло влучності.

Сезон 2020/21. Чемпіонат U21. 17-й тур

«Динамо» – «Минай» - 6:0 (3:0)

«Динамо»: 1. Моргун, 4. Біловар, 6. Вівчаренко, 18. Кузик, 22. Скорко, 14. Тлумак (17. Бражко, 73), 7. Надольський (к) (5. Царенко, 73), 15. В.Волошин, 20. Завгородній (8. Єфіменко, 46), 21. Н.Волошин (11. Михайлів, 77), 10. Ванат (9. Горбач, 61).

«Минай»: 1. Таран, 3. Чушенко, 15. Шелест, 11. Мукомела (19. Чистяк, 32), 6. Грабовський, 5. Луців, 14. Панчишин (21. Сахно, 77), 10. Куліш, 8. Шевченко (к), 2. Шаменко  (17. Федоров, 65), 7. Писарєв (9. Навроцький, 73).

Голи: В.Волошин (17, 39), Надольський (45+1, 56, 66), Єфіменко (70)

Попередженя: Надольський (36), Кузик (50), В.Волошин (87).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер