Чемпіонат U-21. 17 тур. «Динамо» - «Чорноморець» - 0:0. Звіт про матч (+ВІДЕО)

Чемпіонат U-21. 17 тур. «Динамо» - «Чорноморець» - 0:0. Звіт про матч (+ВІДЕО)

Очікувано, поєдинок активніше почали господарі поля. Кияни великими силами пішли в атаку і за 20 хвилин створили масу різних моментів біля воріт одеситів, а далі ситуація тільки загострювалася. Найреальніший момент був у Супряги, але, відібравши м'яч на півколі, форвард зважився перекидати воротаря, зробивши це занадто неточно.

Одесити довго оборонялися, але по ходу тайму зуміли перейти на гру на зустрічних курсах. Якщо «Динамо» своїми моментами впиралося в насичену оборону «Чорноморця», то гості здебільшого, якщо і доходили до чужого штрафного, то далі просунутися вже не могли.

Намагався, загострював гру Цитаїшвілі, регулярно навішуючи у штрафну, але майстерності завершити ці подачі точним ударом у гравців «Динамо» не вистачало.

Другий тайм загалом був схожим за змістом - «Динамо» атакувало, а «Чорноморець» успішно тримав оборону. До слова, одесити, розуміючи перспективу розвитку ситуації в другій 45-хвилинці, випустили в перерві двох свіжих гравців і контролювали ситуацію.

Саме гості були ближчими до взяття воріт! На 65-й хвилині рефері призначив 11-метровий за фол Алібекова, але з ударом Шторгіна впевнено впорався Бущан.

Емоційний сплеск від пенальті і сейва подіяли на гравців «Динамо», і вони з новими силами пішли в атаку, буквально закривши суперника на їхній половині поля. Цітаїшвілі пробив в штангу зі штрафного, Смирний із забійної позиції влучив у воротаря, Алібеков з меж штрафного пробив головою вище поперечини. Маса моментів, але без результату.

0:0 - безгольова нічия в манежі «Динамо».

Чемпіонат U-21. 17 тур. «Динамо» - «Чорноморець» - 0:0

02.12.2018. УТБ «Динамо»

«Динамо»: Бущан, Попов, Ярош, Кравченко, Смирний, Булеца (Шпирка, 85), Алібеков (к), Цітаїшвілі, Петрусенко (Копитов, 65), Вантух (Шулянський, 82), Супряга (Хоцяновський, 64).

«Чорноморець»: Варакута, Велєв, Войтиховський, Смирнов (Буряченко, 83), Романюк (Демчук, 65), Граматик (Соколов, 46), Хамелюк (Шонія, 46), Плохотнюк (к), Цокан (Вдовиченко, 14), Титаєвський, Штогрин.

Нереалізований пенальті: Штогрин (65)

Попередження: Булеца (49), Копитов (81) - Романюк (59), Шонія (77), Войтиховський (90)

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер