Чемпіонат U-19. «Зоря» - «Динамо» - 3:1. Звіт про матч (+ВІДЕО)

Чемпіонат U-19. «Зоря» - «Динамо» - 3:1. Звіт про матч (+ВІДЕО)

Рахунок у матчі був відкритий уже на третій хвилині зустрічі. Андрій Новіков із невеликої відстані влучив у правий нижній кут воріт «Динамо» та вивів «Зорю» вперед у рахунку - 1:0.

Владислав Наумець двічі у першому таймі пробивав у площину воріт «Зорі», проте м'яч опинявся в руках голкіпера.

Хорошу можливість відзначитися у воротах суперника «біло-сині» мали на 33-й хвилині гри. Після удару Євгенія Ісаєнка голкіпер «Зорі» невдало відбив м'яча. Олег Лига намагався спрацювати на добиванні, проте Дмитро Мацапура з другої спроби зафіксував «шкіряного» в руках, зберігши свої ворота від пропущеного м'яча.

На 35-й хвилині луганська команда подвоїла свою перевагу. Андрій Новіков виборов м'яча на правому фланзі та віддав «шкіряного» ближче до 11-метрової позначки, звідки Сергій Демченко прямим ударом повз голкіпера результативно пробив у ворота киян. Таким чином рахунок став 2:0 на користь «Зорі», із яким команди пішли на перерву.

Чудовий момент «Динамо» мало на 54-й хвилині. Олександр Мельник головою пробив по воротах «Зорі» після подачі з кутового, та голкіпер опинився на потрібній позиції і відбив м'яча.

Спроби влучити у ворота луганців були і в Максима Духана, проте на 57-й хвилині з ходу пробив вище воріт, а на 74-й - його удар заблокував Владислав Борисенко.

За десять хвилин до закінчення основного часу матчу «Зоря» ще збільшила перевагу. Сергій Демченко отримав передачу від партнера по команді та вийшов сам-на-сам із голкіпером. Міг пробивати, але виконав навіс на Алефіренка - і Даниїл головою забив у порожні ворота, зробивши рахунок уже 3:0 на користь луганської команди.

На 81-й хвилині Валерій Пшеняник збив Євгенія Ісаєнка у штрафному майданчику «Зорі», тож арбітр призначив пенальті у ворота господарів поля. Євгеній Ісаєнко ударом по центру успішно реалізував 11-метровий і зменшив відставання від суперника у рахунку в цьому матчі - 3:1. Із таким результатом і завершився останній поєдинок «Динамо» у сезоні 2017/2018 чемпіонату U-19.

Чемпіонат U-19. 26-й тур. «Зоря» - «Динамо» - 3:1 (2:0)

30.05.2018. Запоріжжя. НТБ «Металург»

«Зоря» (Луганск): Мацапура, Васько, Загоруйко, Вовченко, Решетов (Пшеняник, 71), Піддубний, Демченко, Мильченко, Білоцерковець (Борисенко, 58), Алефіренко (Плечій, 82), Новіков.

«Динамо» (Київ): Пацкан, Дмитрук (Малишкін, 46), Мельник, Чуєв (Сирота, 46), Мельничук, Духан, Ващишин, Мащенко, Ісаєнко, Наумець (Надольський, 78), Лига (Сухоручко, 84).

Голи: Новіков (3), Демченко (35), Алефіренко (80) - Ісаєнко (81, пенальті).

Попередження: Плечій (85), Вовченко (86).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер