Чемпіонат U-19. «Верес» - «Динамо» - 2:1. Звіт про матч

Чемпіонат U-19. «Верес» - «Динамо» - 2:1. Звіт про матч

На початку першого тайму кияни спробували поцілити у ворота рівненської команди. Зокрема на 9-й хвилині пробив Вадим Мащенко, проте його удар був неточним. Через декілька хвилин «Динамо» ще завдало удару по воротах «Вереса» - цього разу голкіпер парирував удар, захистивши свої володіння.

У середині першої половини гри Артур Ващишин спробував вразити ворота рівненської команди, але пробив повз.

На 40-й хвилині, коли тайм йшов до завершення із невідкритим рахунком, «Динамо» відзначилось у воротах суперника. Вікентій Волошин віддав чудовий пас на Даниїла Сухоручка, який пробіг із м'ячем на правому фланзі та віддав пас у центр до штрафного майданчика. Владислав Наумець опинився на потрібній позиції та вразив лівий нижній кут воріт «Вереса».

Через чотири хвилини Вікентій Волошин прагнув збільшити перевагу. Він отримав м'яч на правому фланзі, змістився у центр і пробив у бік воріт суперника, проте м'яч пролетів набагато вище.

На перерву команди пішли за рахунку 0:1 на користь київської команди.

Другий тайм розпочався з атаки «Вереса». На 49-й хвилині суперник пробив по воротах «Динамо» - Владислав Наумець накрив м'яч корпусом.

На 57-й хвилині Тарас Дмитрук порушив правила проти суперника, через що арбітр дав жовту картку гравцеві київської команди та призначив штрафний удар у бік воріт «Динамо». Владислав Кучерук парирував удар зі стандарту, але «Верес» все ж відзначився у воротах киян. Віталій Олексів спрацював на добиванні та на 58-й хвилині зрівняв рахунок у матчі - 1:1.

На 67-й хвилині «Верес» подвоїв перевагу завдяки голу Віталія Дахновського. Артур Ременяк віддав пас із лівого флангу в центр на Дахновського. Віталій обіграв суперника та зі штрафного майданчика киян влучив у ворота «Динамо», чим вивів свою команду вперед.

«Біло-сині» намагалися реабілітуватися. Відразу після другого пропущеного м'яча «динамівці» завдали кілька ударів по воротах рівненської команди - голкіпер парирував їх. На 84-й хвилині Віталій Жупанський накрив м'яч корпусом після удару київської команди. На шостій доданій до поєдинку хвилині Артур Ващишин зробив останню спробу вразити ворота «Вереса» - м'яч пролетів поруч зі стійкою.

Тож київське «Динамо» мінімально поступилося на виїзді рівненському «Вересу» - із рахунком 2:1.

Чемпіонат U-19. 19-й тур. «Верес» - «Динамо» - 2:1 (0:1)

14.04.2018. Львів. Стадіон «Сокіл»

«Верес» (Рівне): Жупанський, Медведєв, Білий, Карвацький, Вичіжанін, Горін (Савула, 90+4), Олексів, Ременяк, Пентелейчук, Дахновський (Демків, 76), Хімчак.

«Динамо» (Київ): Кучерук, Дмитрук, Чуєв (Мельник, 80), Сирота, Надольський (Сорокін, 69), Янаков, Білошевський, Мащенко (Волошин, 40), Ващишин, Наумець, Сухоручко (Лига, 83).

Голи: Олексів (58), Дахновський (67) - Наумець (40).

Попередження: Білий (50) - Надольський (17), Дмитрук (57).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер