Чемпіонат U-19. «Олімпік» – «Динамо» – 2:4 (+ФОТО, ВІДЕО)

Чемпіонат U-19. «Олімпік» – «Динамо» – 2:4 (+ФОТО, ВІДЕО)

Чудова сонячна погода, гарний настрій та бажання домогтися позитивного результату як найкраще вплинули на гру динамівців, які з перших хвилин приступили до атак. Результативною стала середина першого тайму, в якій двічі точними ударами відзначився Сергій Булеца!



Впевнений старт знизив пильність у підопічних Ігоря Костюка, гравці стали більш самовпевненими, що відразу відчув суперник. Нічого не віщувало грому серед ясного неба, але в завершальні хвилини до перерви, коли, здавалося, команди вже подумки зібралися йти відпочивати, два тривожних дзвіночка пролунали біля воріт Кучерука. Спершу Зубашівський чудово пробив з 25-ти метрів у самий кут, а на другій компенсованій хвилині Войтюк втік від захисників і зрівняв рахунок. Відпочивати команди вирушили в різному настрої...

Перерва динамівцям пішла на користь, тренери підібрали потрібні слова, давши імпульс і нові емоції. Буквально в першій же атаці воротар зумів парирувати удар Георгія Цитаїшвілі, а через хвилину Олександр Мельник ударом головою замкнув подачу з флангу! Пам'ятаючи досвід першого тайму, в подальшому ниті гри кияни не випускали, впевнено довівши матч до перемоги. Незадовго до фінального свистка Богдан Біло шевський встановив остаточний рахунок - 4:2!



Сезон 2017/18. Чемпіонат U-19. 7-й тур

21.09.2017. смт.Чапаївка, УТБ «Динамо»

«Олімпік» (Донецьк) - «Динамо» (Київ) - 2:4 (2:2)

«Олімпік»: Уманський, Черниш (Боровик, 38), Таловеров, Самчук, Городенко (Прокопчук, 53), Русьян (Бичек, 59), Коноваленко, Снурніцин (Тищенко, 67), Морозюк (Рубцов, 64), Зубашівський, Войтюк .

«Динамо»: Кучерук, Чуєв (Мельник, 46), Малишкін, Миколенко, Булеца (Приходько, 86), Білошевський, Наумець (Сорокін, 46), Мельничук, Козиренко, Цитаїшвілі (Мащенко, 72), Янаков (Ісаєнко, 60).

Голи: Зубашівський (42), Войтюк (45+2) - Булеца (19, 27), Мельник (48), Білошевський (88).

Попереджені: Городенко (33), Самчук (58), Коноваленко (61), Рубцов (74) – Янаков (13), Чуєв (44), Білошевський (50).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер