Чемпіонат U-19. «Олімпік» - «Динамо» - 0:3. Звіт про матч

Чемпіонат U-19. «Олімпік» - «Динамо» - 0:3. Звіт про матч

У першому таймі кияни створювали чимало моментів поблизу воріт донецької команди. Після ударів від Вікентія Волошина м`яч то проходив повз стійку воріт суперника, то гравці «Олімпіка» вибивали, переводячи «круглого» на кутовий. Кутових у «біло-синіх» хоч було і багато, проте до небезпеки вони не призводили. Удари Владислава Ваната і Вадима Мащенка у площину воріт донеччан голкіпер парирував.

Що стосується команди суперника, то в них небезпечний момент виник наприкінці першої половини гри – після удару від Артема Сисоєва «шкіряний» пролетів повз ліву стійку воріт киян.

Та рахунок відкрили «динамівці». На доданій хвилині до основного часу першого тайму Владислав Ванат після навісу з далекої відстані з лівого флангу головою відправив м`яч у сітку воріт «Олімпіка», відзначившись голом «у роздягальню». Тож, на перерву команди пішли за рахунку 0:1 на користь «Динамо».

На початку другого тайму донеччани заробили штрафний із небезпечної позиції – Євгеній Топало пробив вище воріт киян.

Далі «динамівці» намагалися збільшити свою перевагу на табло – і ближче до екватору другої половини гри їм вдалося це зробити. Вадим Мащенко зі штрафного майданчика «Олімпіка» результативно пробив, без шансів для голкіпера, у ворота суперника та зробив рахунок 0:2 на користь «Динамо». 

На 82-й хвилині Ярослав Надольський отримав передачу з правого флангу, змістився на лівий фланг і в один дотик більярдним ударом відправив м`яч під праву стійку воріт «Олімпіка», довівши рахунок до 0:3 на користь київського «Динамо», з яким поєдинок і завершився.

Чемпіонат U-19. 11-й тур. «Олімпік» - «Динамо» - 0:3 (0:1) 

01.11.2018. НТБ «Динамо» в смт. Чапаївка

«Олімпік» (Донецьк): Чекотун, Максименко (Приймак, 90+2), Прокопчук (Супрун, 66), Топало (Кухар, 88), Крутін (Пічугін, 75), Гавронський, Кобенда, Сисоєв (Василенко, 78), Морозюк, Таловєров, Самчук (к).

«Динамо» (Київ): Нещерет, Білик (Скорко, 56), Чуєв, Сирота (Ауссі, 78), Бодня, Михайленко (к), Мащенко, Волошин (Сорокін, 68), Надольський, Шулянський (Блізніченко, 63), Ванат (Дероган, 75).

Голи: Ванат (45+1), Мащенко (75), Надольський (82).

Попередження: Ауссі (90+2).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер