Чемпіонат U-19. «Олександрія» – «Динамо». Прев'ю

Чемпіонат U-19. «Олександрія» – «Динамо». Прев'ю

Матч пройде на полі спорткомплексу «ГОЛовківський», що в Головківці, початок – о 15:00.

«Олександрія» U-19

Минулого сезону «Олександрія» посіла в чемпіонаті U-19, де була вперше представлена своєю командою, 11 місце. У 30 турах підопічні Сергія Лактіонова 11 раз перемогли, одного разу зіграли внічию та 18 разів програли, маючи різницю м'ячів – 28:46.

Під час літнього міжсезоння команда готувалася вдома, не виїжджаючи нікуди на збори, провівши за цей час серію спарингів. Із результатів можна виокремити поразку від старших одноклубників із молодіжної команди (1:3), а також перемогу над молодіжним складом кропивницької «Зірки» (2:0).

Після перших двох турів нового чемпіонату олександрійці йдуть без поразок. Відкрили сезон підопічні Сергія Лактіонова домашньою нічиєю з «Олімпіком» (2:2), причому по ходу першого тайму вели в рахунку 2:0, а в минулому турі на виїзді здолали кам'янську «Сталь» (3:1). В обох матчах забитими м'ячами відзначався нападник Євген Дрозд.

«Динамо» U-19

Динамівські футболісти під керівництвом оновленого тренерського штабу (з нового сезону з командою U-19 працюють Юрій Мороз, Сергій Шматоваленко та Максим Шацьких) успішно розпочали сезон, здобувши дві перемоги у стартових турах.

У матчі з «Ворсклою» юним футболістам довелося боротися не лише із суперником, але й із неймовірною спекою – стовпчики термометру показували 32 градуси вище нуля. Відкривши рахунок уже в дебюті матчу завдяки зусиллям Русина, кияни дозволили супернику після перерви забити гол у відповідь. Нічийний рахунок тримався до останньої десятихвилинки, коли влучними ударами відзначилися Алібеков та Зубков, на що господарі спромоглися відповісти лише одним забитим м’ячем уже в компенсований час.

Далі на динамівців чекав принциповий поєдинок із донецьким «Шахтарем». Особливих труднощів «біло-сині» не відчули, перегравши суперника – 3:1, причому вже в першому таймі забили три м'ячі у ворота гостей. Дублем відзначився новачок команди Лєднєв – спочатку він блискуче виконав штрафний удар метрів із 19-ти, а згодом замкнув простріл Смирного з лівого флангу. Третій м'яч записав на свій рахунок Попов, вдало зігравши на добиванні, на що «гірники» спромоглися відповісти лише одним своїм голом після перерви.

Після матчу, не зважаючи на впевнену перемогу, тренерський штаб залишився не всім був задоволений у грі своїх підопічних. «Перший тайм був ідеальним – хоч ми більше контролювали гру, але обидві команди продемонстрували бійцівські якості, просто ми були успішнішими в якихось моментах, і в епізодах із взяттям воріт виконавська майстерність окремих гравців була на високому рівні. Після перерви же хлопці трохи підсіли й не так активно пресингували, менше контролювали м'яч, не змогли перелащтуватися на цей ритм гри», – сказав Юрій Мороз.

Обличчям до обличчя

Минулого сезону команди вперше зустрічалися між собою в рамках чемпіонату U-19, обмінявшись виїзними перемогами – спочатку «Олександрія» несподівано перемогла в Києві (1:0), а потім «Динамо» завдало супернику поразки у відповідь на чужому полі (2:0).

Останній матч один проти одного

Сезон 2015/16. Чемпіонат U-19. Перенесений матч 16-го туру

05.05.2016. с.Головківка, стадіон КСК «ГОЛовківський». 100 глядачів

«Олександрія» - «Динамо» - 0:2 (0:1)

«Олександрія»: Гаврусевич, Бариляк (к), Шкіндер, Гаврушко, Стецьків, Литвяк, Лачинов, Савошко, Довгий (Свинобой, 67), Ніколаєв (Максимець, 78), Райлян (Дрозд, 63).

«Динамо»: Маханьков, Чоботенко (к), Дубінчак, Кравченко, Смирний, Русин (Щебетун, 62), Михайличенко (Удод, 85), Калюжний, Шапаренко (Козак, 76), Алібеков, Тарануха (Симчо, 63).

Голи: Михайличенко (7, гольовий пас Алібеков), Шапаренко (70, Симчо).

Попереджений: Чоботенко (90).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер