Чемпіонат U-19. «Динамо» - «Маріуполь» - 3:2. Звіт про матч (+ВІДЕО)

Чемпіонат U-19. «Динамо» - «Маріуполь» - 3:2. Звіт про матч (+ВІДЕО)

Рахунок у матчі був відкритий на 12-й хвилині поєдинку. Вадим Мащенко пробіг із м`ячем на лівому фланзі, обіграв суперників та віддав пас на Станіслава Сорокіна, який поцілив у правий нижній кут воріт «Маріуполя».

У середині першого тайму Владислав Бондар зрівняв рахунок, пробивши над Русланом Нещеретом під поперечину воріт «Динамо» – 1:1.

До закінчення першої половини гри ударів по воротах маріупольської команди завдавали Георгій Цитаїшвілі, Ілля Малишкін і Вадим Мащенко, проте удари були або невлучними, або їх парирував голкіпер гостей. Тож на перерву команди пішли за нічийного рахунку 1:1.

На 47-й хвилині результат «динамівцям» приніс Вікентій Волошин, який тільки-но вийшов на заміну. Він точно пробив у ближній кут воріт «Маріуполя» та вивів «Динамо» вперед у рахунку – 2:1.

Господарі поля продовжили атакувати й завдавати ударів. Результативним став удар головою Євгенія Ісаєнка на 74-й хвилині зустрічі. Таким чином «Динамо» збільшило свою перевагу на табло – 3:1.

Але гості не хотіли здаватися. На 76-й хвилині поєдинку Олег Шамлі скористався невдалим виходом із воріт Руслана Нещерета та влучив у порожні ворота київської команди, зменшивши відставання «Маріуполя». Наприкінці матчу гості мали схожу нагоду відзначитись у воротах киян і зрівняти рахунок, та, на щастя, удар Владислава Бондара не став точним.

Складний та результативний поєдинок завершився перемогою київського «Динамо» над «Маріуполем» із рахунком 3:2.

Чемпіонат U-19. 4-й тур. «Динамо» - «Маріуполь» - 3:2 (1:1)

02.09.2018. НТБ «Динамо» в смт. Чапаївка

«Динамо»: Нещерет, Малишкін, Чуєв, Сирота, Вівчаренко, Білошевський, Духан (Скорко, 80), Цитаїшвілі (Волошин, 46), Сорокін (Михайленко, 69), Мащенко (Шулянський, 69), Ісаєнко (Дероган, 90+2).

«Маріуполь»: Михайлов, Співак, Романюк, Саєнко, Пінчук, Доброхотов (Маймула, 80), Булгаков, Бондар, Байдал, Вискребенцев (Шамлі, 73), Лукач (Пелипак, 68).

Голи: Сорокін (12), Волошин (47), Ісаєнко (74) – Бондар (23), Шамлі (76).

Попередження: Вівчаренко (34) - Доброхотов (17), Саєнко (51).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер