Чемпіонат U-19. «Динамо» - ФК «Львів» - 4:0. Звіт про матч (+ВІДЕО)

Чемпіонат U-19. «Динамо» - ФК «Львів» - 4:0. Звіт про матч (+ВІДЕО)

Перший тайм був насичений гольовими моментами. Чимало ударів завдав Ярослав Надольський. Після першого його удару м`яч пролетів повз стійку воріт львів`ян, другий раз він не зміг переграти голкіпера, вийшовши з ним сам на сам. На 40-й хвилині Ярослав пробив у площину, проте в руки голкіперу. Ближче до завершення першої половини гри Надольський головою пробив повз праву стійку, замикаючи навіс із правого флангу.

Олександр Сирота, завдавши удару після навісу з кутового з правого флангу, влучив у руки голкіперу. За декілька десятків секунд головою пробив Владислав Ванат, але м`яч від суперника полетів на кутовий.

Час від часу в першій половині зустрічі у гру вступав Валентин Моргун, забираючи «шкіряного» до рук після ударів гравців ФК «Львів». У першому таймі команди не змогли реалізувати свої моменти, тож на перерву пішли за невідкритого рахунку – 0:0.

Рахунок у матчі був відкритий на 53-й хвилині. Ярослав Надольський виконав прострільну передачу з лівого флангу – і Артур Ващишин майже з лінії воротарського майданчика замкнув її та вивів «Динамо» вперед.

За п`ять хвилин Артем Шулянський подвоїв перевагу господарів поля. Після першого його удару в площину воріт гостей голкіпер відбив «шкіряного», та Шулянський використав свій другий шанс, на добиванні поціливши у сітку воріт ФК «Львів».

Згодом можливість відзначитись у воротах гостей була у Ярослава Надольського, проте після його удару м`яч пролетів повз праву стійку воріт суперника.

На 83-й хвилині після передачі з лівого флангу від Артема Шулянського Владислав Ванат п`ятою відправив «круглого» у правий нижній кут воріт львівської команди. Таким чином рахунок став 3:0 на користь київського «Динамо».

За дві хвилини свої чудові навички продемонстрував Вадим Мащенко. Він із далекої відстані з правого флангу красивим ударом верхом відправив м`яч у лівий нижній кут воріт суперника, поставивши крапку в матчі. Тож київське «Динамо» перемогло ФК «Львів» із рахунком 4:0.

Чемпіонат U-19. 13-й тур. «Динамо» - ФК «Львів» - 4:0 (0:0)

22.11.2018. НТБ «Динамо» в Конча-Заспі

«Динамо»: Моргун, Білик (Шулянський, 46), Чуєв (Ауссі, 67), Сирота, Вівчаренко, Білошевський (к) (Бодня, 72), Скорко, Ващишин (Михайленко, 56), Надольський (Волошин, 64), Мащенко, Ванат.

ФК «Львів»: Жупанський, Хімчак (Гросу, 87), Ткач (Демків, 66), Пентелейчук (Шута, 70), Ременяк (к), Тягло (Григоращук, 82), Карвацький, Харіпов, Вовкун (Олексів, 61), Горін, Медведєв.

Голи: Ващишин (53), Шулянський (58), Ванат (83), Мащенко (85).

Попередження: Ващишин (20), Волошин (90+3).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер