Чемпіонат U-19. «Динамо» - «Десна» - 6:1. Звіт про матч (+ВІДЕО)

Чемпіонат U-19. «Динамо» - «Десна» - 6:1. Звіт про матч (+ВІДЕО)

Рахунок у матчі був відкритий вже на четвертій хвилині. Артур Ващишин отримав передачу від Владислава Ваната з лівого флангу – і точно пробив у ворота «Десни», вивівши «Динамо» вперед.

Небезпечний момент біля воріт чернігівської команди був за десять хвилин. Спочатку в площину воріт хорошого удару завдав Вікентій Волошин, який Олександр Рощинський парирував, а потім на добиванні спрацював Владислав Ванат, із ударом якого голкіпер також упорався.

Пізніше Вадим Мащенко спочатку із гри, а потім зі штрафного пробив над воротами «Десни». Від ударів Алана Ауссі головою після подачі з кутового захисник і голкіпер чернігівської команди також захистили свої ворота.

Проте «біло-синім» все ж вдалося вразити сітку воріт суперника. На 36-й хвилині Владислав Ванат після подачі з кутового від Вікентія Волошина з лівого флангу відправив м`яч у ворота «Десни», таким чином подвоївши перевагу «Динамо».

Поблизу воріт господарів поля небезпека була на останній хвилині першого тайму – Ігор Самойленко зі штрафного завдав удару повз ліву стійку воріт киян.

На перерву команди пішли за рахунку 2:0 на користь київського «Динамо».

На початку другого тайму Ярослав Надольський з-за меж штрафного майданчика більярдним ударом відправив «шкіряного» у правий нижній кут воріт «Десни», збільшивши перевагу «Динамо» в рахунку – 3:0.

Однак на 63-й хвилині гості змогли відігратися. Євгеній Белич, виконуючи штрафний удар, точно пробив у ворота «Динамо», зменшивши відставання від столичної команди до 3:1.

Згодом чудову нагоду відзначитись у воротах «Десни» мав Ярослав Надольський, який із близької відстані пробив у голкіпера. Також вразити ворота суперника міг Вадим Мащенко, проте із близької відстані завдав удару повз ворота. Наприкінці поєдинку він навіть відправив м`яч у сітку воріт «Десни», однак взяття воріт не було зафіксоване через положення «Поза грою». 

Автором четвертого голу «Динамо» в цьому матчі став Вікентій Волошин, який зі штрафного майданчика завдав результативного удару в сітку воріт «Десни».

На 80-й хвилині м`яч після удару в дальній кут від Артема Шулянського влучив у праву стійку воріт «Десни». Та Владислав Ванат, до ніг якого потрапив «шкіряний», добив м`яч у сітку, оформивши дубль і зробивши рахунок 5:1 на користь київської команди. 

За три хвилини Артем Шулянський отримав передачу від Вікентія Волошина з правого флангу та завдав потужного удару під поперечину воріт чернігівської команди. Тож київське «Динамо» перемогло чернігівську «Десну» із розгромним рахунком 6:1.

Чемпіонат U-19. 14-й тур. «Динамо» - «Десна» - 6:1 (2:0)

01.12.2018. НТБ «Динамо», Конча-Заспа 

«Динамо» (Київ): Моргун (Малиш, 57), Білик (Скорко, 46), Ауссі, Біловар (Чуєв, 65), Бодня, Білошевський (к) (Шулянський, 46), Волошин, Ващишин (Сорокін, 75), Надольський, Мащенко, Ванат.

«Десна» (Чернігів): Рощинський, Роговець, Власенко, Самойленко, Мироніч (Омельяненко, 78), Ветоха, Белич (к), Приходько, Заворотний (Грачов, 87), Бабор, Бакун.

Голи: Ващишин (4), Ванат (36, 80), Надольський (48), Волошин (72), Шулянський (83) – Белич (63).

Попередження: Самойленко (70).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер