Чемпіонат U-19. «Динамо» - «Чорноморець» - 1:0. Звіт про матч (+ВІДЕО)

Чемпіонат U-19. «Динамо» - «Чорноморець» - 1:0. Звіт про матч (+ВІДЕО)

У першому таймі «Динамо» мало багато шансів відзначитись у воротах «Чорноморця». На 14-й хвилині Вадим Мащенко завдав першого для київського «Динамо» в цьому матчі удару в площину воріт одеської команди, але м'яч опинився в руках Ібрагіма Суаіба. Через декілька хвилин Мащенко мав ще момент, проте м'яч після його удару пролетів вище воріт «Чорноморця». На 30-й хвилині «динамівці» завдали небезпечного удару по воротах одеської команди, але голкіпер парирував його, не давши вразити свої володіння.

Наприкінці першої половини гри одесити також мали змогу відзначитись у воротах киян, проте удар В'ячеслава Велєва у площину воріт «Динамо» не став складним для Владислава Кучерука.

На початку другого тайму Владислав Наумець завдав удару по воротах «Чорноморця», голкіпер впіймав м'яч, але після цього випустив його із рук. Проте спрацювати на добиванні гравці київської команди не встигли.

Вадим Мащенко, як і в першому таймі, у другому також намагався вразити ворота одеської команди, але пробив неточно. Після цього замість нього у гру вступив Вікентій Волошин, який і вирішив результат цього поєдинку.

На 76-й хвилині матчу Вікентій Волошин отримав м'яч за межами штрафного майданчика та завдав прямого удару лівою ногою у правий нижній кут воріт «Чорноморця», який став результативним, та вивів столичну команду вперед.

Надалі киянам не вдалося ще відзначитися у воротах одеситів, але і не пропустили, довівши матч до перемоги із рахунком 1:0.

Чемпіонат U-19. 18-й тур. «Динамо» - «Чорноморець» - 1:0 (0:0)

07.04.2018. НТБ «Динамо» (Київ) у Чапаєвці

«Динамо» (Київ): Кучерук, Дмитрук, Чуєв, Сирота, Мельничук, Білошевський, Янаков (Надольський, 81), Ващишин (Сорокін, 90), Наумець, Мащенко (Волошин, 59), Козиренко (Сухоручко, 45+1).

«Чорноморець» (Одеса): Суаіб, Долгов (Домарацький, 90+2), Білокаменський, Клименко, Гейко, Граматік, Польовий, Максименков (Грабован, 80), Ратушняк, Велєв, Прилепа (Кладько, 85).

Голи: Волошин (76).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер