Чемпіонат U-19. «Динамо» - «Арсенал-Київ» - 4:0. Звіт про матч

Чемпіонат U-19. «Динамо» - «Арсенал-Київ» - 4:0. Звіт про матч

На початку зустрічі гості створювали небезпеку, тож довелося вступати у гру голкіперу «біло-синіх» Руслану Нещерету. Спочатку він добре вибив м`яч, вийшовши сам-на-сам із суперником, таким чином ліквідувавши небезпеку, а потім парирував удар по своїх воротах.

Рахунок у матчі був відкритий на 16-й хвилині зустрічі. Вадим Мащенко зупинив та підлаштувався під м`яч і чудово пробив у дальній лівий верхній кут воріт команди «Арсенал-Київ», вивівши «Динамо» вперед у рахунку – 1:0.

За сім хвилин арбітр призначив штрафний удар у бік воріт «Арсенал-Київ», який виконав Вадим Мащенко. Він результативно пробив у дальній правий кут воріт суперника, оформивши дубль і зробивши рахунок 2:0 на користь київського «Динамо».

У другій половині першого тайму «біло-сині» ще намагалися відзначитись у воротах «Арсенал-Київ», але удари були невлучними чи суперники їх блокували. Тож на перерву команди пішли за рахунку 2:0 на користь «Динамо» (Київ).

На 76-й хвилині Артем Шулянський прийняв м`яч на лівому фланзі після передачі від Романа Бодні та пробив точно у правий нижній, дальній від себе, кут воріт «Арсенал-Київ», реалізувавши третій гол для «Динамо» в цій грі 

Згодом арбітр призначив пенальті у ворота «Арсенал-Київ» за те, що Дмитро Косяков збив Артема Шулянського у своєму штрафному майданчику. Вікентій Волошин потужним ударом поцілив у сітку воріт суперника та встановив остаточний результат матчу на табло. Тож київське «Динамо» перемогло «Арсенал-Київ» із рахунком 4:0.

Чемпіонат U-19. 10-й тур. «Динамо» - «Арсенал-Київ» - 4:0 (2:0)

28.10.2018. НТБ «Динамо» в смт. Чапаївка 

«Динамо»: Нещерет, Дмитрук, Біловар (Ауссі, 80), Сирота, Ярош (Чуєв, 62), Михайленко (к) (Бодня, 64), Мащенко, Сорокін (Волошин, 46), Надольський, Шулянський, Скидан (Блізніченко, 46).

«Арсенал-Київ»: Косяков, Бобко, Колесник Б. (к), Петкус, Пашко (Давиденко, 54), Шевченко, Тишинінов (Кіщук, 29), Тулін (Дем`яненко, 72), Колесник Д. (Кириченко, 37), Громок (Розгон, 77), Семотюк.

Голи: Мащенко (16, 23), Шулянський (76), Волошин (83, пен.).

Попередження: Надольський (38), Косяков (82).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер