Чемпіонат U-19. «Арсенал-Київ» - «Динамо» - 0:5. Звіт про матч

Чемпіонат U-19. «Арсенал-Київ» - «Динамо» - 0:5. Звіт про матч

Рахунок був відкритий уже на другій хвилині зустрічі. Гравці «Арсеналу-Київ» порушили правила у штрафному майданчику проти Ярослава Надольського, за що головний арбітр призначив пенальті у ворота господарів поля. Денис Янаков упевненим і потужним ударом у нижній лівий кут воріт реалізував 11-метровий, зробивши рахунок 0:1 на користь «Динамо» (Київ).

На 22-й хвилині команда Ігоря Костюка подвоїла перевагу. Денис Янаков обіграв суперників на лівому фланзі, продемонстрував чудову техніку, після чого віддав передачу на Ващишина. Артур точним ударом із близької відстані вразив ворота команди «Арсенал-Київ», встановивши рахунок 0:2 на користь гостей.

Ще за хвилину «Динамо» втретє відзначилося у воротах «Арсеналу-Київ». Богдан Білошевський віддав довгу передачу верхом із центру поля на Цитаїшвілі, Георгій вдало прийняв її та на високій швидкості влучив м'ячем у ворота суперника.

На 32-й хвилині «Динамо» (Київ) довело рахунок до розгромного. Денис Янаков розіграв кутовий із партнером по команді на лівому фланзі та завдав результативного удару по воротах «Арсеналу-Київ», оформивши дубль у цьому матчі та встановивши рахунок 0:4.

У другому таймі гра була спокійнішою. Футболісти «Арсеналу-Київ» уже не сподівалися відігратися, а «динамівці» продовжували створювати моменти, граючи за більш ніж упевненого для себе рахунку, намагалися ще збільшити перевагу, проте удари були неточними.

На 88-й хвилині Волошин став автором п'ятого голу київського «Динамо» в цьому матчі. Вікентій отримав передачу від партнера на лівому фланзі, трохи наблизився до воріт суперника та потужно пробив у нижній правий кут воріт «Арсеналу-Київ».

Матч завершився перемогою «Динамо» (Київ) із розгромним рахунком 0:5.

Чемпіонат України U-19. 17-й тур. «Арсенал-Київ» - «Динамо» - 0:5 (0:4)

01.04.2018. «Арсенал Арена» у Щасливому

«Арсенал-Київ»: Клочков (Ківало, 51), Любімов (Кривда, 69), Колесник, Аверін, Давиденко, Хоменко (Петкус, 64), Тулін (Яковець, 46), Косов, Перепелиця, Деряпа, Шевченко (к).

«Динамо»: Нещерет, Дмитрук, Сирота, Мельник (Біловар, 71), Мельничук, Цитаїшвілі (Мащенко, 46), Білошевський (Сухоручко, 71), Надольський (Волошин, 66), Ващишин, Янаков, Козиренко (к) (Михайленко, 81).

Голи: Янаков (2 (п), 32), Ващишин (22), Цитаїшвілі (23), Волошин (88).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер