Чемпіонат U19. 7-й тур. «Динамо» - «Волинь» - 5:0. Звіт про матч

Чемпіонат U19. 7-й тур. «Динамо» - «Волинь» - 5:0. Звіт про матч

Поєдинок розпочався досить обережно, команди обмінювалися атаками, а також грубостями. В цілому, йшла рівна гра з невеликою територіальною перевагою «біло-синіх».

Чи не перший по-справжньому гольовий момент трансформувався в гол. Шулянський увірвався в штрафну і пробив. Голкіпер сферу парирував, але точно на Ваната, який і відкрив рахунок в матчі.

До перерви Шулянський, Волошин і Михайленко могли забивати мінімум по разу кожен, але на шляху м'яча вставали голкіпер і каркас воріт.

Другий тайм почався з гола Окоро. Після навісу справа, Джозеф головою пробив у протихід голкіперу, таким чином подвоївши перевагу киян.

«Волинь» - не та команда, яка закривається на своїй половині поля, тому суперники продовжили грати в атакуючий футбол. І це досить швидко позначилося на цифрах на табло.

Кияни забили третій м'яч у контратаці. Ванат отримав м'яч з глибини, обіграв захисника і стягнув на себе ще двох опонентів. Добігши до штрафної суперника, він відпасував вправо на Волошина, який в дотик переправив сферу в ворота.

Гольова феєрія тривала, а на авансцену вийшов Ванат. Форвард «Динамо» оформив хет-трик. До голу в першому таймі, Владислав додав ще два точні удари. Спершу він замкнув простріл зліва від Вівчаренко, а потім, опинившись на ударній позиції в чужій штрафній, в боротьбі із захисником відправив м'яч у сітку.

5:0 - чергова перемога «біло-синіх» з великим рахунком.

Чемпіонат U19. 7 тур

27.09.2019. с.Віта-Литовська, НТБ «Динамо». 100 зрителей

«Динамо» - «Волинь» - 5:0 (1:0)

«Динамо»: Нещерет, Скорко, Біловар, Вівчаренко (Ярош, 76), Забарний, Волошин (Бодня, 70), Шулянський (Мащенко, 78), Михайленко (к), Окоро, Ванат (Здирко, 79), Єфіменко (Ісадченко, 63).

«Волинь»: Барасюк, Фенюк, Грицюк, Полюга (Сасовський, 55), В.Кристін (Михальчук, 55), Кузнєчіков, Янчук, Миронюк (к), С.Кристін (Волков, 77), Пасічняк (Попов, 70), Кухаревич (Кобзар, 62).

Голи: Ванат (33, 64, 74), Окоро (49), Волошин (54).

Попередження: Вівчаренко (39) – Полюга (23), В.Кристін (30), Сасовський (84).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер