Чемпіонат U19. 4 тур. «Динамо» - «Колос» - 3:0. Звіт

Чемпіонат U19. 4 тур. «Динамо» - «Колос» - 3:0. Звіт

Кияни почали активно, провели ряд атак, але погодні умови не дуже сприяли активному і енергійному футболу. Проте, команди намагалися, і в середині тайму рахунок був відкритий.

Михайленко вже з меж штрафного зліва прострілив на набігаючого партнера, але цей м'яч влучив точно в захисника, від якого зрикошетив у ворота. Можливо, не дуже ефектна комбінація, але ефективна.

Другий гол - також результат активних дій Михайленка. Він видав розрізну передачу на хід на Ваната, який, випередивши захисників, подвоїв перевагу «Динамо». До слова, за кілька хвилин форвард киян оформив дубль, але рефері відмінив це взяття воріт через положення поза грою.

У другому таймі картина на полі принципово не змінилася. Кияни помітно домінували, а «Колос», у свою чергу, просто робив усе, що міг.

На 67-й хвилині Волошин був близький до того, щоб забити третій м'яч «Динамо», але після його удару зі штрафного м'яч влучив у стійку.

І, тим не менше, третій м'яч таки відбувся. Свіжий Єфименко прорвався по центру, коли оборона «Колоса» немов розступалася перед ним, і з меж штрафного послав м'яч у сітку.

3:0 - чергова перемога з великим рахунком «Динамо».

Чемпіонат U19. 4 тур

30.08.2019. с.Віта-Литовська, 150 глядачів

«Динамо» - «Колос» - 3:0 (2:0)

«Динамо»: Нещерет, Скорко, Ярош (Вівчаренко, 60), Біловар, Забарний, Волошин (Ісадченко, 85), Шулянський, Михайленко (к), Велетень (Єфіменко, 61), Окоро (Рязанцев, 72), Ванат (Здирко, 83).

«Колос»: Денега (к), Живиця, Мельник, Дем'яненко, Трубніков (Соловйов, 75), Сіренко (Сахно, 59), Олійник (Валієв, 59), Салабай, Бойкул, Сенько (Коваль, 60), Бороденко.

Голи: Дем'яненко (19, автогол), Ванат (31), Єфіменко (83);

Попередження: Ярош (41) - Бойкул (20).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер