Чемпіонат U-19. 2-й тур. «Динамо» – «Карпати». Прев’ю матчу

Чемпіонат U-19. 2-й тур. «Динамо» – «Карпати». Прев’ю матчу

Матч перенесено через прохання нашого клубу, оскільки днями команда вирушає до Китаю для участі в міжнародному турнірі.

«Динамо» (Київ)

Київське «Динамо» готувалося до старту чемпіонату U-19 на заміській клубній базі в Кончі-Заспі, чергуючи одно- та дворазові тренування з контрольними матчами. Підопічні Ігоря Костюка провели чотири спаринги — обіграли однолітків із «Арсенал-Київ» (2:1) та «Олімпіка» (4:1), а також представників чемпіонату Київської області «Діназ» (8:0) та «Патріот» (5:0).

У літнє міжсезоння команду поповнили 12 випускників Академії ДЮФШ «Динамо» імені Валерія Лобановського, більшість із яких уже встигли дебютувати за команду U-19 у відповідному чемпіонаті.

Новий чемпіонат динамівці розпочали дуже результативно – в першому турі «біло-сині» на базі в Кончі-Заспі (хоч матч і був номінально виїзним для нашої команди) декласували чернігівську «Десну» з рахунком 10:1. Хет-трик записав на свій рахунок Вікентій Волошин, по два м’ячі в активі найкращого бомбардира минулого сезону Євгена Ісаєнка, а також Станіслава Сорокіна.

«Карпати» (Львів)

Львівські «Карпати» ударно стартували в новому сезоні чемпіонату U-19. У першому турі «леви» приймали на стадіоні «Україна» у Львові донецький «Олімпік». Після «сухого» першого тайму підопічні Романа Гнатіва відправили у ворота суперника три м’ячі без відповіді й здобули впевнену перемогу.

Офіційні особи матчу

Арбітр – Євген Назаров (Харків).

Асистенти арбітра – Олексій Миронов (Полтава), Олександр Горбатюк (Чернівці).

Четвертий арбітр – Дмитро Сміляк (Київ).

Спостерігач арбітражу – Віктор Денисюк (Фастів Київської області).

Останній матч між командами

Чемпіонат U-19. 21-й тур

«Динамо» – «Карпати» – 3:1 (1:0)

27.04.2018. НТБ «Динамо» (Київ) у Чапаївці

«Динамо» (Київ): Кучерук, Дмитрук, Попов, Сирота, Малишкін, Ващишин, Булеца, Наумець (Надольський, 76), Мащенко (Волошин, 80), Янаков (Бодня, 85), Ісаєнко (Лига, 80).

«Карпати» (Львів): Артим, Степанчук, Харжевський, Дерман, Веремієнко, Слива, Желізко, Рудюк (Панчишин, 46), Ременюк (Кос, 65), Лях (Дудинський, 75 (Нестерук, 81), Пецків (Руніч, 78).

Голи: Наумець (45, пен.), Булеца (47, 63) – Дмитрук (51, автогол).

Попередження: Слива (5), Желізко (30), Панчишин (57), Харжевський (69).

Вилучення: Харжевський (75), Панчишин (78).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер