Чемпіонат U-19. 2-й тур. «Динамо» - «Карпати» - 0:2. Звіт про матч

Чемпіонат U-19. 2-й тур. «Динамо» - «Карпати» - 0:2. Звіт про матч

Ця гра відбулася в середу, адже після неї наша команда вирушає на міжнародний турнір до Китаю.

Кияни прогнозовано розпочали гру активніше. Надольський пристрілявся здалеку, Мащенко з гострого кута пробив повз ворота, знову Надольський головою завершував навіс справа. Але, навряд чи ці моменти можна назвати реальними нагодами для взяття воріт. Мабуть, найближчим до цього був Волошин, який виконав штрафний, і м’яч, зачепивши поперечину, полетів за межі поля.

Через сильну спеку в середині кожного з таймів арбітр робив невелику паузу, щоб футболісти обох команд могли попити води. Кияни застосовували активний пресинг при відборі м’яча та намагалися швидко переходити в атаку. Гра переважно проходила на половині поля «Карпат», але до реальних загроз воротам Гороха справа не доходила, аж поки Ісаєнко не завершив стрімкий вихід два на два хорошим ударом із лівої – трохи неточно. Демонструвати високі швидкості командам заважала спека, але перспективні атаки господарі проводили регулярно. Наприкінці першого тайму львів’яни виконали кілька стандартних положень, але ні штрафний, ні кутовий удари вигоди їм не принесли.

Після перерви гра продовжувалася у тому ж руслі. Динамівці контролювали м’яч, а «Карпатам» вдавалося загрожувати воротам киян лише здалеку. У складі господарів хороший навіс вдався Шулянському, який замикав Духан – неточно. Одразу ж Волошин скеровував м’яч під стійку – з тим же успіхом. Ще в одному моменті Горох зреагував на удар Надольського, відбивши м’яч ногою. Словом, перевага нашої команди була відчутною, але в забиті м’ячі не втілювалася. «Карпати» захищалися злагоджено та дисципліновано, і пройти їхній захист було завданням не з легких.

Неприємність прийшла, звідки її не очікували. Арбітр призначив пенальті за поштовх Сікана Чуєвим у штрафному майданчику киян. Малиш реагував по удару і зміг відбити м’яч з одинадцятиметрової позначки, але той же Романік, незважаючи на те, що його намагався випередити Дмитрук, таки зміг опинитися першим на м’ячі та добити його в сітку. Одразу ж мав нагоду відзначитися Волошин, але з лівої ноги пробив неточно, кількох суперників пройшов Завгородній та завдав потужного удару – Горох дістав м’яч кінчиками пальців у правому від себе куті воріт. Ну, а ще одна неприємність чекала на киян уже в компенсований арбітром час, коли Сікан сильним ударом із центра поля перекинув Малиша та подвоїв перевагу своєї команди.

Сезон 2018/19. Чемпіонат U-19. 2-й тур

«Динамо» (Київ) – «Карпати» (Львів) – 0:2 (0:0).

15.08.18. Чапаївка, НТБ «Динамо». 200 глядачів

«Динамо»: 12. Малиш, 2. Дмитрук, 3. Чуєв, 14. Сирота, 5. Шелест (23. Ярош, 63), 19. Білошевський (6. Бодня, 79), 7. Духан (20. Завгородній, 58), 15. Волошин, 17. Надольський (11. Сорокін, 78), 10. Мащенко (18. Шулянський, 55), 9. Ісаєнко (к).

«Карпати»: 1. Горох, 20. Харжевський, 17. Калинчук (к), 19. Данилюк, 15. Степанчук (22. Мудрик, 70), 7. Рибачук (23. Романік, 46), 13. Гудзінський, 11. Руніч, 9. Сікан, 21. Рудюк (24. Козак, 61), 10. Дудинський (16. Лісовик, 46; 8. Мельнійчук, 84).

Голи: Романік (63), Сікан (90+1).

На 63-й хвилині Романік не реалізував пенальті (воротар).

Попереджені: Білошевський (35), Чуєв (62).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер