Чемпіонат U19. 10 тур. «Шахтар» - «Динамо» - 1:2. Звіт

Чемпіонат U19. 10 тур. «Шахтар» - «Динамо» - 1:2. Звіт

Кияни у разі перемоги мали нагоду наздогнати донеччан у турнірній таблиці, адже до очної зустрічі відставали від «гірників» на три очка. Перший тайм вийшов багатим на події та забиті м’ячі, яких глядачі побачили аж чотири.

З початку першого тайму на полі точилася рівна гра, у якій було достатньо боротьби та порушень правил. Команди періодично обмінювалися небезпечними випадами, та явної переваги не було у жодної зі сторін. До перерви м’ячем більше володіли господарі, але до по-справжньому небезпечних моментів справа не доходила.

Нарешті, Окоро порушив правила у чужому штрафному майданчику проти Судакова, і арбітр призначив пенальті. Його взявся виконувати сам постраждалий, але Нещерет виграв цю дуель, у стрибку відбивши м'яч. Динамівці відповіли подачею зі штрафного справа від  воріт у руки воротарю. Надалі гра знову перемістилася у середину поля, команди діяли уважно та злагоджено, не підпускаючи одна одну занадто близько своїх володінь. Та ось Єфименко біля правої лінії штрафного майданчика прикрив м'яч корпусом від суперника, розвернувся та зробив верхову подачу на Надольського, який саме  набігав, та головою з кількох метрів перепавив його у ворота – 0:1.

Наприкінці тайму «Шахтар» ледь не зрівняв рахунок, але м’яч пролетів вздовж воріт і вилетів за межі поля.

Щойно розпочався другий тайм, як нашу команду спіткала неприємність: щойно вийшовши на заміну, відзначився Мудрик після атаки лівим флангом та помилки динамівців у захисті. Михайло відправив м'яч у ворота метрів з 15-ти. Хвилин через десять наша команда мала реальну нагоду відновити свою перевагу, але після перспективної атаки та скидки головою Шулянського Ванат у боротьбі із захисником не зміг пробити влучно. Та згодом наші хлопці таки досягли свого: Велетень довгою передачею з правого флангу знайшов  попереду вільного Шулянського, який з кількох метрів замкнув дальню стійку – 1:2. Відзначимо, що це був другий удар динамівців у площину воріт. Після цього чудову нагоду не використав вже «Шахтар» - Нещерет у шпагаті нейтралізував вихід один на один. Останні хвилини вийшли дуже напруженими, на полі було багато боротьби, фолів та, як наслідок, попереджень. Вже у компенсований час донеччани виконали два поспіль кутових та штрафний удар, але вигоди це їм не дало. Лише Волошин отримав червону картку за надто емоційну незгоду з рішенням арбітра.

Таким чином, 1:2 – перемога «Динамо», яке у турнірній таблиці наздоганяє «Шахтар».

Сезон 2019/2020. Чемпіонат U19. 10-й тур.

«Шахтар» - «Динамо» - 1:2 (0:1)

27.10.2019. смт. Щасливе. Стадіон «Арсенал-Арена».

«Шахатар»: 1. Турбаєвський, 2. Козік, 3. Гуров, 4. Якуба, 5. Рудавський (15. Булеза, 84), 6. Очеретько (17. Мудрик, 46), 7. Егбуджуо (16. Гулько, 74), 8. Кобилянський, 9. Сікан, 10. Судаков, 11. Абдуллаєв.

«Динамо»: 12.Нещерет, 22.Скорко, 4.Біловар, 13.Забарний, 5.Вівчаренко, 21.Михайленко (к), 3.Окоро (6.Бодня, 46), 8.Єфименко (9.Велетень, 60), 7.Ванат, 17.Надольський (15.Волошин, 67), 11.Шулянський.

Голи: Мудрик (47) - Надольський (33), Шулянський (70)

Попередження: Якуба (38), Гуров (86), Мвудрик (87) – Надольський (64), Забарний (69), Вівчаренко (75).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер