Чемпіонат ДЮФЛУ U-17. 9-й тур. УФК «Дніпро» - «Динамо» - 1:1

Чемпіонат ДЮФЛУ U-17. 9-й тур. УФК «Дніпро» - «Динамо» - 1:1

Команда Сергія Беженара та Артема Яшкіна завітала в гості до УФК «Дніпро». У непростому та драматичному поєдинку наша команда через прикру помилку задовольнилася лише нічиєю.

Із самого початку наші хлопці заволоділи ініціативою та почали накочувати свої атаки на ворота суперника. Пристрілювався Скорко, потім із гострого кута небезпечний простріл робив Рязанцев, але ніхто із партнерів не встиг замкнути. Напруга все зростала, Ісадченко фінтами обіграв суперників та справа прицілився в дальній кут воріт – господарів урятувала стійка, яка прийняла на себе сильний удар динамівця!

У першому таймі господарі лічені рази переходили на половину поля «Динамо». В одному з таких моментів кияни провели стрімку контратаку, у завершальній стадії якої дніпряни були змушені фолити. Перспективний удар трохи правіше центру виконував Ванат, і знову каркас воріт зіграв за дніпрян – удар нашого нападника прийшовся у поперечину! В одному з наступних епізодів стійка ще раз опинилася на боці господарів.

Ближче до завершення тайму дніпряни виконали кілька кутових, але захисники та воротар Ігнатенко взаємодіяли чітко. Біля протилежних воріт одна з атак нашої команди завершилася несильним ударом, а іншу після передачі зліва на дальній стійці завершував Ісадченко, та воротар встиг зреагувати і ліквідувати загрозу. Якимось дивом виручив він і після потужного «пострілу» Гладковського, але після атаки другим темпом кияни таки досягли свого: Ванат спритніше за всіх розібрався у штрафному майданчику та ударом низом влучив у дальній кут воріт.

По перерві малюнок гри майже не змінився. Динамівці продовжували атакувати, УФК «Дніпро» - захищатися та вибігати в контратаки. Кияни додали у швидкості та агресії, і моменти біля володінь господарів виникали один за одним. Удар Ваната заблокував захисник, а після повторної спроби Скорка м’яч просвистів у сантиметрах над поперечиною. Ще в кількох епізодах за участі наших атакуючих футболістів арбітр фіксував офсайд. Через кілька хвилин воротар продемонстрував непересічну реакцію, врятувавши свою команду після удару Гладковського із меж штрафного майданчика. Бражко після своєчасного пасу Скорка головою спрямовував м’яч уже в порожні ворота, але захисник встиг його вибити. Згодом Скорко вже сам завдавав удару справа – знову воротар у справі. Зі штрафного на виконання пробивав Ісадченко – з тим же результатом. Мав хороший момент Велетень та Глушач, але ворота дніпрян у цей вечір були наче зачаровані.

Те, що сталося потім, не входить у жодні логічні рамки. На рівному місці Ігнатенко, отримавши пас від партнера, віддав м’яч прямо на суперника, якому не залишалося нічого іншого, окрім як зрівняти рахунок. Міг на останніх хвилинах виривати перемогу Бражко, але після його дальнього удару господарів укотре врятувала стійка. В останні хвилини пристрасті на полі загострилися, гравці не завжди справлялися з емоціями, у підсумку господарі догравали матч у меншості. Але на підсумковий результат це не вплинуло.

Чемпіонат ДЮФЛУ U-17. 9-й тур

УФК «Дніпро» U-17 - «Динамо» U-17 – 1:1 (0:1)

«Динамо»: 35. Ігнатенко, 29. Забарний, 55. Вівчаренко, 19. Скорко, 6. Кузик, 11. Глушач (21. Сологуб, 75), 17. Бражко, 8. Рязанцев (20. Велетень, 46), 9. Ісадченко, 33. Гладковський (4. Гук, 80), 7. Ванат.

Голи: (80) - Ванат (43).

Свій наступний матч «Динамо» (U-17) проведе в суботу, 3-го листопада, коли в рамках календарного 10-го туру вирушить до Запоріжжя, де зустрінеться з місцевою ДЮСШ «Металург».

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер